Cròniques jornada 7 i 8 d'octubre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Aleví mixt 6 -H. Cornella 10

Aquest cap de setmana l'aleví s'ha enfrontat al Cornellà.

La primera part començàvem una mica fluixos, no trobàvem bons passes i perdíem la pilota fàcilment. Els pocs xuts que vam fer van anar a les mans del porter, fet que no va permetre que marquéssim molts gols.

La segona part va ser una miqueta millor, es podia veure una bona combinació de passes i una millor defensa. Encara així no vam aconseguir el triomf.

La tercera va ser la millor part, ja que vam aconseguir guanyar-la. Els xuts dels nostres petits aconseguien per fi travessar la porteria rival, generant un petit avantatge que va servir per obtenir la part.

La darrera part, a causa del cansament, no va ser molt bona.

Encara que el resultat va ser una derrota, els entrenadors no estem descontents amb l'actuació en el partit. Continuarem treballant per a millorar els errors comesos.

Joan M.

Cadet masculí 14 -H. Claret 27

Aquesta jornada hem rebut a casa nostra a l'handbol Claret. Ha estat un partit on els nostres han millorat molt l'actitud envers la darrera jornada.

Durant els primers deu minuts de la primera part el partit va estar molt igualat tots dos equips van tenir molt bones accions defensives a més a més els porters van estar molt acerats, fent un parcial de 5-9 en el descans.

Ja en l'inici de la segona part els nostres van voler córrer massa en l'atac, provocant moltes pèrdues de pilota que el rival convertia en accions favorables per ells. Aquest fet va provocar que els nostres perdessin de vista el joc col·lectiu i s'enfoquessin en un joc més individual on no hi havia pràcticament continuïtats.

S'ha de continuar treballant en aspectes tècnics i tàctics, però sobretot en temes actitudinals com són el companyerisme o bé no deixar-se influir pels pensaments negatius.

Marina P.

Des de la Directiva volem desitjar a la Marina una rapida recuperació de la greu lesió que va patir fa uns dies amb el seu equip. Esperem que tot vagi be i la podem tornar a veure ben aviar al parquet.

BM Granollers 28 -Juvenil masculí 22

Aquest cap de setmana els juvenils del club visitaven la sempre complicada pista del Granollers Àt.

Un inici fabulós, amb una defensa intensa i dura, posava als esparreguerins 1 a 5 en els primers minuts de partit.
Això feia demanar el primer temps mort als vallesans per frenar l'empenta visitant., un gran bloc central amb bones ajudes dels exteriors facilitaven la feina del porter.
Reiniciat el joc, el Granollers ajustava la defensa i aconseguia frenar l'atac, que fins aleshores estava trobant porteria amb relativa facilitat. Tres llançaments aturats pel porter granollerí, acompanyats dels seus contraatacs, just quan els locals havien assolit apropar-se en el marcador, posaven el 13-8 al final del primer temps.

La segona part continuava amb la mateixa tònica, un estira-i-arronsa on les defenses dominaven als atacs, passat l'equador de la segona part, el canvi a 5-1 de l'Esparreguera provocava un apropament només frenat per dues exclusions als visitants.
Així arribàvem al final del partit amb el resultat de 28-22.

Una bona segona part on ha quedat demostrat que estem al nivell del rival d'avui, i si no perdonem llançaments clars, el partit de tornada potser canviarà el guanyador.

Carlos P.

Sènior masculí 38 -La Salle Bonanova C 35

Intens partit el que s'ha jugat aquest diumenge al pavelló del castell. El BM Esparreguera-Tecsola s'enfrontava a La Salle Bonanova C.

El jove equip rival ha sortit molt intens i ràpidament s'imposava en el marcador per 1-4, un avantatge que no s'ha pogut igualar fins al 9-9.
La defensa local que no estava gaire encertada permetia deixava massa espais que aprofitava l'equip local per continuar anotant gols.
El resultat s'ha anat alternant fins a arribar al 15-16 a la mitja part.

A la represa l'equip local sorprenia amb una defensa molt oberta que pretenia complicar l'atac Esparreguerí, però els locals han aprofitat molt bé els espais que deixaven per posar-se per davant en el marcador i mantenir sempre un avantatge que ha permès arribar al 38-35 final.

Una victòria molt treballada, però que deixa palesa la falta d'intensitat defensiva.

Cal destacar la mala actuació arbitral, massa permissiva amb els contactes que ha fet que el partit s'escalfés més del compte.

Segona victòria consecutiva que ens iguala al grup central de la classificació.