dijous, 19 d’octubre del 2023

Cròniques jornada 14 i 15 d'octubre

 Us deixem les cròniques del passat cap de setmana


H. Ràpid Cornella 34 - Cadet masculí 17

Aquest darrer diumenge els nostres van visitar el pavelló de Cornellà, on vam tornar a veure un partit similar al de fa dues jornades per part dels nostres.

Com sempre es diu el partit comença en el moment que es comença a escalfar i l'equip va fer-ne un desastrós, on se'ls veia molt desconnectats i distrets. Des de l'staff vàrem intentar girar l'escalfament perquè fos més efectiu i exemplar cosa que no va servir.

Durant el partit va haver-hi moltes errades bàsiques entrenades durant les darreres setmanes als entrenaments, com són entrar en carrer, passes al pit, donar continuïtats...

En defensa van sorgir problemes sobretot en aspectes comunicatius, el qual és el factor més important per tenir un bloc sòlit per protegir la nostra àrea.

Així i tot, els cadets van saber delitar-nos amb molt bones accions individuals i col·lectives, com passes i va amb el pivot, continuïtats segures i ràpides, replegar els conta gols...

Sabem que els nostres nois saben fer-ho molt millor del que ho fan, l'únic que necessiten és creure en ell mereixis i confiar en l'equip.

Marina P.


Fundació H. Sant Vicenç 27 -Juvenil masculí 24

Aquest cap de setmana els nostres juvenils es desplaçaven fora de casa per disputar el partit corresponent a la jornada 4 de primera catalana contra el líder del grup l'handbol Sant Vicenç.

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, ja que les dues defenses es sobreposaven als atacs. Els bons uns contra uns de Parcerisas i Joan no eren suficients per mantenir el partit igualat, ja que els ràpids contraatacs i contra gols dels locals han posat el primer avantatge en el marcador. Tot i això, les aturades d'Àlex en els xuts de 6 metres ha fet que el resultat a la mitja part fos totalment remuntable (18-13).

A la represa els nostres nois han sortit totalment mentalitzats amb la victòria. Un parcial de 4-0 només començar ha obligat l'entrenador rival a demanar un temps mort. Tot seguit, els xuts en passiu d'Oriol i Joan i les bones finalitzacions de Marc des de l'extrem han empatat el partit.

Finalment, els locals han recuperat un parell de possessions i han acabat amb les possibilitats de sumar punts dels esparreguerins tancant el partit amb un mes que meritori 27-24.

Aquest partit cal destacar la bona efectivitat de Codina des de l'extrem esquerre i d'Àlex a la porteria.

Carlos P.


H. Santpedor 31 -Sènior masculí 23

Aquest partit ens enfrontava amb Santpedor 7 classificat i nosaltres 9 classificats. A priori es tractava d'un rival amb un nivell semblant a nosaltres, però que a casa seva havia obtingut victòries importants.

Inici de partit amb una defensa 5-1 per part dels locals, molt pressionant i profunda, gairebé al mig camp, ofegant al nostre central i dificultant molt el nostre àtac i quan trobàvem bona situació de llançament sobretot dels extrems el seu porter aturava molt.

La nostra defensa 6-0 sense ser contundent feia que els seus atacs fossin llargs i al límit del joc passiu, però ells tenien la paciència per moure la pilota fins a trobar el seu extrem que llençava sol perquè anàvem a l'ajuda innecessària al lateral.

Moltes pèrdues de pilota i imprecisió en l'atac fan que demanem temps per calmar i corregir errors perdent de 5 gols. Bona reacció de l'equip canviant defensa a 5-1 retallem distància a l'electrònic, marxem 16-13.

Comencem la 2 part perdent pilotes i cometent molts errors que es tradueixen en contraatacs fàcils ampliant l'avantatge rival a 10 gols i és aquí quan l'equip s'acaba d'enfonsar física i anímicament i a falta de 12 minuts donem el partit per perdut.

Demanem temps i canviem a gairebé tots els jugadors i animem a continuar lluitant fins al final.

Acabem perdent 31-23 i amb la sensació que a nivell col·lectiu avui no ens sortia res bé.
Hem d'aprendre que en aquestes categories no podem cometre tants errors perquè el rival ho aprofita i costa molt recuperar.

Cal destacar el bon partit del nostre porter Arnau en el seu debut com a porter d'handbol.

César C.