dijous, 28 de setembre del 2023

Prèvia jornada 30 de setembre / 1 d'octubre

 Nova i interessant jornada la d'aquest cap de setmana, de nou amb tots els equips jugant partits, tot i que el partit de l'aleví és encara amistós.

Ho expliquem

Aleví mixt - H. Sant Vicenç
dissabte dia 30 de setembre a les 10:15 h
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Nova etapa en el camí de preparació del nostre aleví, el primer a El Castelll, on tindrem l'ocasió de veure de ben a prop els més petits del Club en acció.

Un equip molt jove i que, igual que el Cadet, estrena categoria aquesta temporada, a més de comptar amb diversos jugadors nous.

Això sí, s'ho passen molt bé i gaudeixen com pocs del nostre esport.

H. Ribes- Cadet masculí
dissabte dia 30 de setembre a les 13:30 h
Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes - Sant Pere de Ribes.

Dissabte vinent el nostre cadet es desplaçarà fins a el Garraf per disputar el seu segon partit oficial, que com l'anterior disputarà amb un rival força complicat; Ribes és un equip molt competitiu i els nombrosos enfrontaments entre ambdós Clubs dona a aquest partit un caire especial, de forta competència.

Tot i això, els nostres, en ple procés d'adaptació a la categoria i amb baixes importants, sortirà a donar el millor, i a avançar una mica més en aquesta difícil temporada que tenen per davant.

Juvenil masculí - GEIEG
dissabte dia 30 de setembre a les 11:20 h
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

De nou tindrem el juvenil jugant a casa aquest cap de setmana, per la permuta de jornades que han fet ambdós clubs.

I ho farà amb l'equip gironí del GEIEG, que va caure derrotat en la primera jornada i que vindrà a El Castell amb ganes de guanyar el seu primer partit.

Els nostres, que són líders gràcies a la diferència de gols del primer partit, hauran de fer de nou un gran partit per derrotar al difícil equip gironí, però estem segurs que s'ho deixaran tot a la pista.

BM Pau Casals - Sènior masculí
diumenge dia 1 d'octubre a les 12:15 h.
Pavelló Nord - Sabadell

Després de la desfeta la passada setmana, els nostres buscaran la primera victòria a Sabadell, davant d'un equip consolidat a la categoria, i que no ho posarà fàcil.

Però amb tota la setmana per reflexionar sobre els errors comesos a Sabadell, els nostres passaran pàgina i buscaran la seva millor versió per endur-se la victòria a Sabadell i aconseguir els seus primers punts a Tercera Catalana.

i com sempre us animem a fer costat els nostres equips el cap de setmana, necessitem el vostre escalf.

No us ho perdeu!!

Ferran R.