Cròniques jornada 23 i 24 de setembre

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat:

H. Castellbisbal 12 - Aleví mixt 4

Aquest cap de setmana els nostres petits han jugat contra Castellbisbal.

Començàvem el partit una mica atemorits per l'estatura de l'equip rival, cosa que va reflectir a l'hora de jugar, ja que no vam aconseguir anotar i tampoc vam tindre una defensa molt sòlida.

A la segona part, se'ns veia més confiats, ja que els entrenadors vàrem recordar alguns aspectes per millorar de la primera i vam envalentir una mica als nois. Així i tot, no vam aconseguir guanyar la part, però la millora va ser notable.

La tercera, com al partit anterior, va ser la millor part, bones combinacions i poques pèrdues van permetre que estiguéssim mà a mà amb l'altre equip fins a gairebé tota la part, una llàstima que no s'obtingués el triomf.

La quarta, per culpa de l'esgotament físic, els nostres nois i noies no van poder defensar l'ofensiva del Castellbisbal, provocant que la darrera part també fos una derrota.

Així i tot, estem orgullosos del treball fet i esperem continuar treballant per a millorar dia a dia.

Joan M.

Cadet masculí 24 - HC Sant Boi 51

Complicat enfrontament es vivia aquest diumenge al pavelló El Castell, al qual anàvem justos de primeres línies, per culpa de la lesió d'Eric Carrera.

Des de l'inici es va marcar la tendència que seguiria tot el partit, amb nombroses precipitacions per part nostra, sense buscar quasi joc en equip i sense seguir el model de joc que es porta entrenant des de la pretemporada, facilitant així els contraatacs visitants, que no erraven pràcticament cap llançament.
Sumant a això una defensa no molt intensa no ens vam acostar al marcador en cap moment. Només l'esforç individual feia que es connectés alguna jugada amb cara i ulls, però que no ens servia per a mantenir el ritme que marcaven els visitants. A

Arribant a la mitja part amb un desavantatge de més de deu gols, i a l'última xiulada amb un 24-51 al marcador, resultat merescut pel joc vist en pista, que ens ha de servir com a exemple i punt de partida, sense oblidar que és el primer partit de lliga i encara queden molts per davant.

Nicolas R.

Juvenil masculí 30 - H. Cardedeu 20

Aquest cap de setmana els nostres jugadors del juvenil han disputat, com a locals, el primer partit de lliga corresponent a Primera Catalana, contra el fort rival del Club Handbol Cardedeu.

El partit va començar amb una intensitat molt elevada per part dels dos equips. Els locals aconseguien marxar primers en el marcador aprofitant les constants aturades de Joel a porteria i els bons encreuaments de les primeres línies per trencar la defensa 5-1 visitant. En una última jugada, Aitor connectava amb Aleix provocant un penal que convertiria Oriol per marxar al descans 11-8.

A la represa, els esparreguerins van sortir molt concentrats. La dura defensa d'Henrique i Aleix va permetre recuperar moltes pilotes i poder córrer al contraatac els quals culminaven tant Marc com Aitor i Parcerisas.

En atac, els llançaments exteriors de Joan i Oriol feien estralls a la porteria rival. Finalment, tant la bona defensa com la millora en la circulació de pilota en atac, donaven una victòria còmoda als nostres juvenils en el primer partit per 30-20.

Cal destacar el bon paper a la porteria de Joel que, tot i haver entrenat tota la pretemporada d'extrem, va disputar un molt bon partit.

La setmana vinent es desplacen Girona per jugar contra l'Handbol Geieg.

Carlos P.

H. Gavà B 39 -Sènior masculí 22

Dura derrota la que ha sofert el sénior del BM Esparreguera a la pista del Gavà.

Els nois de Sergi i Cesar s'han trobat en enfront de un equip molt treballat amb una defensa pressionant als laterals que complicava molt l'atac Esparreguerí que cometia molts errors i eren aprofitats amb ràpids contraatacs de l'equip local.
Als primers 10 minuts de partit el Gavà ja havia aconseguit marxar del marcador per 8-1, moment en el qual s'ha demanat temps mort per intentar donar solucions, però no s'aconseguia millorar el joc en atac i al final de la primera part s'arribava amb un insultant marcador de 22-8.

A la represa sense opcions de victòria, s'ha aprofitat per anar rotant els jugadors i que acumulassin minuts de joc degut la curta pretemporada. Amb una millora considerable de joc i sobretot una millor actitud s'ha pogut igualar una mica el nivell.

Al final del partit l'electrònic marcava un 39-22 un just resultat que demostrava la diferència de nivell entre els dos equips.

Una dura derrota que ha de servir per posar els peus a terra i treballar per a millorar el nostre joc.