divendres, 22 de setembre del 2023

Prèvia Jornada 23 i 24 de setembre

 Torna el cap de setmana i la competició.


Aquest cap de setmana tornarem a gaudir dels partits dels nostres equips, destacant que cadet i juvenil comencen la competició oficial.
Ho expliquem:

CH Castellbisbal - Aleví mixt
Dissabte dia 23 de setembre a les 11:30 h
Pavelló municipal de Castellbisbal - Castellbisbal.

Segon partit de pretemporada del nostre equip més jove, en aquest cas davant Castellbisbal, també un partit habitual en pretemporada.

Els nostres porten entrenant pocs dies i estan encara assimilant els canvis i les noves incorporacions, però així i tot viatjaran amb molta il·lusió de fer-ho bé i passar una bona estona.

Cadet masculí - HC Sant Boi B
Diumenge dia 24 de setembre a les 13 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Primer partit oficial del cadet aquesta temprada, en la que disputarà la competició de la segona catalana, enquadrat al grup C.

I partit difícil per començar, davant d'un rival que sempre es mostra molt competitiu i que dona molts problemes als equips contraris.

Els nostres, per la seva banda, continuen amb el procés d'adaptar-se a la categoria, nova per a ells, però estan entrenant fort per posar-se ràpidament a un bon nivell de joc.

Juvenil masculí- CH Cardedeu
Diumenge dia 24 de setembre a les 11:30 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

També primer partit oficial pel juvenil, que rebrà al Cardedeu, un històric de l'handbol català.

Els nostres juvenils, comandats aquest any per en Carlos i en Marc, disputaran aquesta temporada la primera catalana, en el grup A.

Repte complicat sens dubte, que els nostres afronten amb la màxima il·lusió, i esforçant-se dia a dia per a fer un bon paper.

H. Gavà B - Sènior masculí
Diumenge dia 24 de setembre a les 20 h
Poliesportiu Jacme March - Gavà

Segon partit de la temporada pels sèniors, davant d'un rival consolidat a tercer i que la setmana passada va assolir una victòria còmode.

Els nostres encara s'estan adaptant a la categoria, més exigent que quarta, per demostrant un bon nivell de joc i a poc a poc van agafant confiança.

Això si, hauran de millorar el seu rendiment si volen assolir la victòria.

I com sempre, us animem a acompanyar els nostres equips, amb vosaltres tot és més fàcil.

Us esperem !!

Ferran R.