divendres, 22 de setembre del 2023

Cròniques jornada 16 i 17 de setembre

us deixem les cròniques del cap de setmana

CH Sant Andreu de la Barca 12 -Aleví mixt 4

Aquest cap de setmana l'aleví s'ha enfrontat al Club Handbol Sant Andreu de la Barca, en el seu primer partit de pretemporada.

La primera part va ser una mica complicada, les jugades no sortien bé i no trobàvem les combinacions que solem trobar.

En canvi, a la segona, es van notar els consells donats pels tres entrenadors i això va fer que el joc del nostre equip millores notablement, i, encara que no vam aconseguir la victòria en aquesta part, ens va donar una motivació per a les següents dues.

La tercera va ser la millor part, seguint els consells dits i amb un bon joc, vam aconseguir empatar.

Finalment, la darrera part, que a causa del cansament acumulat no vam aconseguir el triomf.

Així i tot, estem molt contents pel treball fet. Ara toca continuar entrenant i esforçant-se.

Joan M.

Cadet masculí 21 - CH Castellbisbal 35

Segon partit amistós dels nostres cadets on es retrobaren amb l'handbol Castellbisbal, rivals de lliga a la temporada passada.

Després d'un bon escalfament el partit començava amb bones sensacions a pista. Encara que es perdia alguna pilota de manera negligent, aconseguíem arribar a porteria contrària per definir davant un bon porter rival. Així i tot, defensivament necessitàvem un punt més, problemàtiques amb el pivot i els 2v2 feien pujar relativament fàcil els gols dels visitants. D'aquesta forma s'arribava a la mitja part amb un 12-17 il·luminat al marcador.

Canvi de dinàmica a la segona part, on tot i començar bé els primers 5 minuts, vam desconnectar totalment els següents 15. D'aquesta manera Castellbisbal aconseguia ampliar de forma més còmoda la diferència al marcador arribant així al final amb un recompte de gols de 21-35 a favor dels visitants.

Continuem agafant el ritme de la temporada, i més important encara, continuem treballant.

Albert M.

Juvenil masculí 27 - CH Sant Fost 17

Sènior masculí 24 - CH Garbí B 28

Aquest diumenge al pavelló del Castell s'ha dut a terme el debut de l'equip sènior a tercera Catalana contra el Garbí B de Girona.

Els nois entrenats per Sergi i César han jugat un partit força complet tot i tenir diverses baixes. L'equip Gironí com ja s'esperava ha lluitat d'inici a fi, tot i que presentava una plantilla tan curta com la nostra.

Els Esparreguerins han començat defensant 6-0 per intentar tenir un bloc compacte al centre, però des de bon inici s'ha vist que l'atac Gironí passava tot per les accions del seu central que aconseguia superar amb facilitat als seus defensors i aconseguir gola o avantatges fàcils pels seus companys, aconseguint posar-se ràpidament 4 gols per sobre.
En aquests moments els tècnics Esparreguerins han fet un canvi tàctic i canviant la defensa a 5-1 s'ha pogut controlar l'atac rival.
A poc a poc gràcies a la defensa i les bones accions d'atac s'ha anat remuntant gols fins a arribar a posar-se només a un gol quan faltaven 5 minuts per acabar la primera part, però aquests 5 minuts finals s'han fet molt llargs, el cansament ha aflorat i un seguit de pèrdues de pilota en atac ha produït diversos contraatacs rivals que ampliaven l'avantatge a la mitja part per 5 gols.

A la represa amb una tàctica defensiva més clara els jugadors Esparreguerins han sortit amb un caire lluitador i en cinc minuts han estat capaços de remuntar el partit i empatar a 17 gols, a partir d'aquest moment el partit ha estat un constant intercanvi de gols on sempre hem estat per sota a 1 o 2 gols.

Tot i el cansament notable dels nostres jugadors i la falta de primeres línies, s'ha jugat un partit molt intens i lluitat fins al final del partit, on el resultat ha fet justícia i l'equip Gironí s'ha imposat per 24-28.

S'ha de destacar l'actuació del porter rival que ha parat 5 penals i el debut del juvenil Adrià que ha jugat força minuts amb encert.