dijous, 14 de setembre del 2023

Prèvia jornada 16 i 17 de setembre

 En teníem ganes i ja ha arribat! Després de l'estiu sense handbol, la setmana ja fa uns dies que van començar els entrenaments i els equips que competiran a la federació catalana ja han iniciat la pretemporada. I aquest cap de setmana la comença també l'equip aleví!


I en el cas del sènior, inicial i acabat, ja que aquest proper cap de setmana comença la competició oficial.
Ho expliquem

CH Sant Andreu de la Barca- Aleví mixt
Dissabte dia 16 de setembre a les 12:30 h
Poliesportiu 11 de setembre- Sant Andreu de la Barca.

Clàssic partit de pretemporada el que disputaran aquest cap de setmana el nostre equip més jove.

Es desplaçarà cap a Sant Andreu de la Barca, per disputar un partit amistós que servirà per fer una primera presa de contacte amb la pista i començar la preparació pel Torneig d'Obertura del Consell Esportiu del Baix Llobregat, que començarà a l'octubre.

Així, doncs, a passar una bona estona i a gaudir del nostre esport!

Cadet masculí - H. Castellbisbal
Diumenge dia 17 de setembre a les 16:15 h.
Pavelló municipal el Castell - Esparreguera

Segon partit amistós del nostre cadet aquesta temporada, tot preparant la temporada oficial que començarà el cap de setmana que ve.

Els nois, dirigits aquest any per la Marina, Albert i Nico, tindran el diumenge una nova oportunitat de practicar allò que entrenen durant la setmana i posar-se en forma per afrontar la temporada, nova per a ells, ja que la majoria formaven part de l'equip infanti'l la temporada passada.

Juvenil masculí - H. Sant Fost
Diumenge dia 17 de setembre a les 12:30 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

També segon partit de pretemporada pel juvenil, un equip que enguany té un gran repte i que vol demostrar el bon nivell que han assolit els seus jugadors.

També per a ells serà el darrer partit de pretemporada, i voldran aprofitar per posar a punt la seva preparació, davant d'un rival que segur que serà complicat.

Sènior masculí- H. Garbí de Palafrugell B
Diumenge dia 17 de setembre a les 18 h
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera.

Primer partit oficial del nostre sènior a Tercera Catalana, que disputar per primera vegada.

I inici complicat, davant d'un equip que l'any passat estava a Segona catalana i que segur que entre els seus objectius estar recuperat la categoria.

Partit, doncs, difícil per començar, i més tenint en compte que l'avançament de l'inici de la temporada fa que el temps de preparació hagi estat curt.

Malgrat això els nostres han fet una bona pretemporada i sortiran molt motivats per fer un bon paper en aquesta nova categoria.

Com sempre us animem que us acosteu al Pavelló el diumenge, i a Sant Andreu dissabte, a fer costat els nostres equips.

Us esperem!!

Ferran R.