dijous, 14 de setembre del 2023

Cròniques jornada 9 i 10 de setembre

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana.

CEM Rubí 37 - Cadet masculí 17

Primer partit d'aquesta temporada per al nostre equip cadet, que tot i ser una categoria nova i mancar porters s'enfrontaven a aquest repte amb moltes ganes.

El partit amistós es jugava al camp dels Maristes Rubí, un inici de partit molt lent, amb bastants desajustos en els tirs; tot i això, la bona defensa i els llargs atacs sense massa pèrdues de pilota feien que el marcador no es mogués massa.
A poc a poc els errors en els tirs dels nostres nois es feien notar en l'atac, provocant moltes precipitacions que mantenien el nostre marcador encara més immòbil, donant així per acabat el primer temps amb un 14 a 7 en contra.

En començar la segona part es tornava a veure una defensa contundent, però les imprecisions en atac no deixaven que recuperéssim un bon ritme de gols, i amb un seguit de recuperacions de pilota per part dels locals, es distanciaven encara més en el marcador, desanimant així l'equip que afluixava la defensa cada cop més.

El partit finalitzava en un 37 a 17 en contra nostra, un marcador inflat pels últims minuts de poca intensitat defensiva, que tot i ser una derrota contundent s'ha vist part de la feina treballada durant els entrenaments, així que només queda continuar treballant de cara al començament de la lliga.

Nicolas R.

Juvenil masculí 26 - H. Cornella 35

Inici de temporada per l'equip de Carlos i Marc, davant un equip de la mateixa categoria, 1a Catalana, però enquadrat en un grup diferent del nostre.

Els nois començaven amb moltes ganes de tornar a competir, i així ho han demostrat, amb un inici molt intens en defensa, feia que el rival no veies porteria, aconseguint un parcial favorable al minut 10 de 6 a 2.

Però, a partir d'aleshores, desconnexió de la típica 5.1 que venen fent les darreres temporades; inexplicablement, es deixaven superar fàcil al centre, ni l'avançat ni el central defensiu apareixien contundents en les ajudes, i per completar el cúmul de despropòsits, la comunicació entre el 2n i 3r defensius era inexistent i permetien al Cornellà arribar fàcil a porteria. S'arriba al descans amb un desfavorable 12 a 17.

Al descans, s'ha intentat ajustar la defensa 5.1, però no ha estat possible i en els primers 10 minuts s'ha arribat a perdre d'11 gols de diferència.

El canvi de defensa a 6.0, que casualment ja ho tenien plantejat pel 2n tram de la 2a part, ha funcionat, i l'equip ha tingut la sensació de defensar en bloc, ha permès al porter rebre situacions més còmodes d'aturar i inclús hem pogut córrer al contraatac. Ens hem arribat a ficar a 5 de distància, però finalment el marcador ha estat de 26 a 35.

Temporada complicada a la par que il·lusionant per l'equip, que competirà a una lliga molt superior a la de la darrera temporada, sent només 10 efectius, que hauran de donar el màxim grau de compromís per remar junts i aconseguir finalitzar de la millor manera possible l'etapa base per la majoria d'aquests nois.

La nota més positiva de totes, ha estat el retorn a l'equip de Jordi López, després d'una temporada absent. Ben tornat!!!

Joan O.

CEM Rubí 26 -Sènior masculí 23

Segon partit de pretemporada i últim de l'equip sènior que en aquesta ocasió s'ha enfrontat a domicili als Maristes de Rubí.

L'equip esparreguerí amb molt pocs minuts d'entrenament a les cames s'ha enfrontat a un equip més rodat que l'any passat militava a la segona catalana.
El partit que s'havia plantejat bàsicament per continuar la preparació física, ha estat de bon ritme a la primera meitat, on l'equip dirigit per Cesar i Sergi han aconseguit trobar un bon ritme i creava bones accions d'atac que acabaven en gol i permetia arribar a la mitja part amb el marcador per davant.

A la represa, els jugadors locals han augmentat una mica més la intensitat i juntament amb el cansament acumulat dels nostres, han aconseguit remuntar el partit. Al final un 26-23 que tot i la derrota no ha deixat insatisfets als tècnics que han valorat positivament l'esforç i les bones sensacions de les noves incorporacions.

La setmana que ve sense més temps de preparació, ja toca el torn d'iniciar la temporada, el partit serà a casa contra l'equip Gironí del Garbí.