dijous, 4 de maig del 2023

Prèvia jornada 6 i 7 de maig

 S'acosta el cap de setmana i els nostres equips tornen a la competició, excepte juvenil A, que descansa.

Ho expliquem:

CH Ràpid Cornella verd- Benjamí mixt
dissabte dia 6 de maig a les 10 h
Espai Esportiu Sant Ildefons - Cornella.

Un altre derbi del Baix Llobregat pels nostres esportistes més joves, que aniran fins a Cornella per enfrontar-se l'equip local.

Un partit que els nostres afronten amb bones sensacions, després que els darrers partits, tot i les derrotes, han vist una millora en el seu joc.

Esperem que puguin seguir amb el bon joc i que els resultats arribin, tot i que com sempre diem, l'objectiu en aquestes categories sempre és passar-ho bé. I això està garantit.

CH BCN Sant verd - Infantil mixt
dissabte dia 6 de maig a les 12:15 h
Poliesportiu l'Espanya Industrial - Barcelona.

Darrer partit del nostre infantil en aquesta primera fase de la Copa Federació de segona catalana, i possiblement el més important que han disputat fins ara.

Els nostres nois i noies es juguen la classificació per a la fase final en el seu enfrontament a Sants, equip amb el qual comparteixen la primera posició del grup.

En tot cas, sigui quin sigui el resultat, l'evolució d'aquest grup ha estat magnífica, aconseguint un bon nivell de joc i una bona cohesió del grup.

Però en volem més, i estem segurs que l'equip sortirà amb la màxima concentració per obtenir la victòria i la classificació, tant de bo ho aconsegueixin.

Juvenil masculí B- CH Sant Andreu B
dissabte dia 6 de maig a les 16:30 h
Pavelló municipal El Castell -Esparreguera.

Comença la segona fase de la sèrie A-2 de segona catalana, on està competint el nostre juvenil més jove.

I ho fa amb un rival ja conegut de la primera fase, Sant Andreu, un bon equip que sempre ens ha posat les coses difícils.

Així i tot, els nostres estan lluitant per mantenir-se a dalt de la classificació, i després del bon partit de fa dues setmanes, sense premi, segur que ara voldran els dos punts.

Com hem comentat en altres prèvies, aquest equip té un alt nivell de competitivitat, i sortirà per la victòria.

Sènior masculí - H. La Garriga B
diumenge dia 7 de maig a les 18 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

No gaire bé ha començat el nostre sènior la fase d'ascens a tercera catalana, sumant un punt en tres partits.

Malgrat això, l'equip conserva intactes les seves aspiracions per assolir l'ascens, estem segurs que els resultats aviat arribaran.

De moment aquest diumenge tenen un compromís complicat, davant un equip, La Garriga, que és l'actual líder del grup i que només ha perdut dos partits en tota la temporada.

Difícil compromís, doncs, que els nostres hauran d'afrontar amb la màxima concentració si volen aconseguir un bon resultat.

I com sempre, acabem aquesta prèvia encoratjant-vos a venir a animar els nostres equips, que tenen compromisos importants i necessitem els vostres ànims.

No hi falteu!! Us esperem!!

Ferran R.