Cròniques jornada 6 i 7 de maig

us deixem les cròniques del passat cap de setmana

H. Cornella 8 -Benjamí mixt 8

Aquest dissabte els benjamins s'han desplaçat a Cornellà.

Va ser un partit molt bonic de veure. A la primera part van sortir molt concentrats, tots tocaven la pilota, els llançaments a porteria eren molt bons la defensa la millor que van fer tot i que ho van fer molt bé i van lluitar de valent vam perdre 2 parts, però després van seguir la mateixa línia i van continuar lluitant com podien i més i graciés a tot aquell esforç que es va notar molt vam aconseguir guanyar 2 parts.

O sigui que al final vam quedar empat. Però estem molt contents amb els nens perquè han fet un partidàs increïble fent tot l'entrenat i lluitant fins al final i es va notar molt.

Continuarem polint petites coses, però tant el Joan com jo estem molt contents del resultat que hem aconseguit..

Judith C.

H. BCN Sants 28 - Infantil mixt 26

Partit d'infart el viscut aquest darrer dissabte al camp de Sants. En aquesta jornada els nostres van demostrar les ganes de compartir i de guanyar.

La primera part del partit la podríem descriure amb només una paraula: Nervis. Els quals arrossegaven durant tota la setmana, els nostres van estar molt temorosos a l'hora d'atacar i defensar.

Al descans, l'staff vam decidir deixar de costat la part tècnica i centrar-nos en la part més emocional dels jugadors, vam intentar que entenguessin que s'havia de gaudir d'aquest partit.

La segona part la vam començar perdent de 7 gols. Els nostres a poc a poc van començar a guanyar confiança, i a gaudir del joc.
Vam poder veure un Esparreguera fort i amb ganes de lluitar pel partit, els infantils van aconseguir estar d'un en els darrers últims minuts.

Finalment, el partit va estar pels locals, així i tot, tots dos equips van lluitar fins a l'últim segon, fent -nos gaudir a tots els que eren espectadors d'aquest partit tan maco.

Des de l'staff, volem felicitar a tots els nens i nenes que formen part de l'equip. Han realitzat una temporada on s'ha vist l'evolució del joc i dels jugadors.

Marina P

Amb aquest partit acaba la temporada oficial pels nois i noies de l'infantil, una temporada que ha anat de menys a més, i que el grup ha acabat d'una manera magnífica lluitant fins al final per la classificació en la Copa Federació.

No queda més que felicitar el grup per la tasca duta a terme, pel bon ambient que han mantingut durant l'any i encoratjar-los a continuar així... L'any vinent, més i millor!!

ND

Juvenil B masculí 36 - H. Sant Andreu 30

Primera Jornada de la segona volta disputada a casa nostra contra el Sant Andreu de Barcelona .

Rival el qual havíem jugat 3 cops aquesta mateixa temporada, factor que sempre dificulta la tasca d'emportar-se el partit perquè sempre és complicat guanyar 4 cops a un mateix rival en poc temps.

Sabíem de la importància del partit per poder continuar aspirant a la primera plaça fins més darreres jornades de la competició.

Inici de partit amb molts gols per part dels 2 equips amb un ritme frenètic i amb les defenses que no es veien a cap de les dues àrees.
Primera part va acabar amb un resultat positiu per la mínima per part dels nostres amb un joc que representava poc el que volíem transmetre en un principi i amb molts errors per corregir.

Així va ser! Vàrem transmetre des del staff tècnic les premisses que havíem de millorar, tancant la defensa amb un sòlid Marc Hidalgo i el nostre capità Eric en avançat de mà del nostre 5 - 1, vàrem poder de mica en mica anar agafant avantatge en el marcador a base de petits parcials els quals vam arribar amb un més 6 a favor dels nostres.

El nostre atac va saber sobrepassar la seva doble mixta a Oriol i Joan i vàrem aprofitar molt bé els espais en el 4 vs 4 gràcies al nostre Joel i Eric que van estar molt encertats en el xut.

D'altra banda, per concloure, tot l'equip demana perdó per la imatge donada per part dels jugadors de les constants queixes, protestes sense sentit a nivell general són aspectes a evitar que no es tornaran a repetir, ja que no representen gens els valors del club i la seva filosofia. No tornarà a passar, paraula del staff.

Ens queden 4 partits els quals els lluitarem i competirem tots per tal d'acabar la temporada el més a dalt possible, ja que l'equip per tots els esforços i moments complicats es mereix, a per l'últim mes!!!!

Marc T.

Sènior masculí 19 -H. La Garriga 19

Intens partit el que s'ha jugat aquest cap de setmana al pavelló del Castell, on el nostre equip sénior s'enfrontava al líder del grup, La Garriga.

Un equip que venia com a favorit per endur-se els dos punts tenint en compte els resultats dels darrers partits.

El matx ha començat molt igualat i amb pocs gols per les bones defenses i el desencert de l'equip local amb el xut final.
L'equip visitant aconseguia marxar en el marcador per 0-3 i fins al minut 11 l'equip Esparreguerí no aconseguia marcar el seu primer gol 1-3.
Quedava palès que les defenses s'imposarien a l'atac i així ha estat durant la major part del partit. A poc a poc el marcador s'anava igualant i els pocs gols s'anaven alternant arribant a la fi dels primers 30 minuts amb un empat a 10 en el marcador.

La segona part es preveia d'infart i no ha decebut, les defenses contundents d'ambdós equips feien que els gols anessin pujant molt a poc a poc i les igualades en el marcador es mantenien.
Cap als tres quarts de partit els Esparreguerins assolien un avantatge de 2 gols que semblava encaminar-los cap a una victòria èpica, però la ineficàcia en els llançaments feia que La Garriga aconseguís apropar-se en el marcador i empatar quan faltaven 30 segons.

Una última jugada per l'equip local podia donar la victòria, però el llançament final des de l'extrem dret era aturat pel porter i no hi havia temps per a més.

Un just empat que serveix per sumar un puntet més i estar una mica més a prop del desitjat ascens.

La setmana que ve l'Empordà Roses visitarà el pavelló del Castell, on una victòria local donaria l'ascens matemàtic, si el cinquè classificat, Sant Boi, no guanyes.