Cròniques jornada 29 i 30 d'abril

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana.

Benjamí mixt 6 -Handbol Molins 10

Aquest cap de setmana els Benjamins han jugat a casa contra Molins.

Van començar molt adormits, amb mals passes, la defensa molt fluixa i amb dificultats per arribar a la porteria fent que perdéssim la primera part.

A la segona es van despertar una mica més i tot i que encara costava l'atac i els tirs a porteria van millorar i les ajudes en defensa també fent que la perdéssim també, però es començaven a veure coses boniques ja.

La tercera part va anar molt bé. Començava a sortir tot l'entrenat, llançaments a sota, passes al pit, defensa forta i tot aquest esforç va fer que guanyéssim la tercera part.

Tot i que a l'última part també van sortir donant el millor d'ells no va anar molt bé i la vam perdre, però vam sortir contents perquè vam veure que quan volen saben donar-ho tot i lluitant fins al final.

Continuarem treballant, però estem molt contents de l'esforç que fan cada partit.

Judit C.

LBDP PB Sant Esteve 32 - Sènior masculí 30

Una altra ensopegada del Sènior Esparreguerí, que no acaba de tancar els partits.

Els joves jugadors de LBDP van fer valer la seva qualitat individual per mantenir una còmoda avantatge en el marcador gràcies als llançaments exteriors de la seva primera línia.
La bona defensa Esparreguerina a què ens tenen acostumats, no va estar a l'altura durant la primeria meitat del partit, permeten encaixar 21 gols.
Tot i això, s'arribava al final dels primers trenta minuts amb un desavantatge en el marcador de tan sols 4 gols (21-17).

A la represa, amb un canvi de sistema defensiu, el BM Esparreguera complicava més l'atac local i ja no anotava gols tan fàcilment cosa que s'aprofitava per anar reduint la diferència en l'electrònic i amb la sensació de poder tirar el partit endavant, però a l'hora de la veritat no s'aconseguiamarcar aquest gol que podria ser decisiu.

Fins a 6 ocasions van tenir durant la segona part per empatar i no es va aconseguir. Finalment, el bon saber fer dels jugadors locals va servir per guanyar el partit per un 32-30 final.

Aquest resultat posa més pressió a l'equip entrenat per Sergi i César que va veient passar les oportunitats per assolir el desitjat ascens.