dijous, 18 de maig del 2023

Prèvia jornada 20 i 21 de maig

 Un altre interessant jornada la d'aquest cap de setmana, amb la participació de tots els equips excepte l'infantil, que ja ha acabat la competició, i benjamí que descansa.


Els nostres, això sí, s'hauran de desplaçar, ja que tots els partits d'aquest cap de setmana els jugaran com a visitants. Tres partits molt importants i que no us podeu perdre.
Ho expliquem

CH Sant Esteve Sesrovires B - Juvenil B masculí
dissabte dia 20 de maig a les 16 h.
Pavelló municipal - Sant Esteve Sesrovires

El nostre juvenil més jove visita la sempre complicada pista dels veïns de Sant Esteve Sesrovires, líder del grup, en el que serà el 4t enfrontament entre els dos equips aquesta temporada.

Partit complicat sens dubte, amb un Sant Esteve que sortirà a mantenir el lideratge quan només falten tres jornades per acabar la competició.

Però els nostres, de la mà d'en Marc i Nico, són un equip molt competitiu, que surt a guanyar tots els partits sigui quin sigui el rival.

Per tant, veurem un gran partit, sense dubte, i tant de bo els nostres aconsegueixin un bon resultat.

H. Argentona - Juvenil A masculí
diumenge dia 21 de maig a les 16 h
Pavelló poliesportiu municipal d'Argentona

Darrer partit de competició dels nostres aquesta temporada, ja que descansaran l'última jornada d'aquesta fase.

I per fer-ho viatjarà fins a Argentona, on l'espera el conjunt local, 4t classificat del grup.

Victòria pels nostres en el partit d'anada, per ja se sap que cada partit és diferent i que tots s'han de jugar i lluitar.

I a això aniran, perquè volen acabar aquesta difícil temporada amb una victòria, i segur que lluitaran coms sempre.

H. Ègara B - Sènior masculí
diumenge dia 21 de maig a les 17:45 h
Pavelló poliesportiu de Sant Llorenç - Terrassa.

Nova oportunitat del nostre sènior per assolir l'ascens matemàtic a tercera divisió, quan falten 3 jornades per acabar la fase d'ascens.

Però no ho tindran gens fàcil a Terrassa, l'equip local, Ègara, porta ple de victòries en aquesta fase i s'està mostrant molt competitiu, ja va derrotar els nostres en el partit d'anada per 25-27.

Els nostres a més no han estat molt lluïts en aquesta fase de la competició, no han guanyat encara i només porten tres empats,

L'ascens, però, sembla ben encarrilat per la distància acumulada, només falta un punt dels 6 que queden per disputar, però la dinàmica del grup ha de canviar i han d'aconseguir tancar els partits, que de moment està costant.

I un bon moment per començar seria aquest partit de diumenge.

I com sempre us animem que acompanyeu els equips per donar-hi el vostre suport, que ens fa falta! 

Us esperem!

Ferran R.