Cròniques jornada 13 i 14 de maig

Us deixem les cròniques del cap de setmana.

Benjamí mixt 9 -CH Sant Llorenç 7

Aquest cap de setmana rebem al nostre camp l'equip del sant Llorenç vermell.

La primera part la juguem molt malament amb una defensa molt fluixa, moltes pèrdues de pilota i en atac no aconseguim arribar a marcar.

La segona part ens vam posar les piles i vam defensar molt bé i l'atac va estar excel·lent, ja que trobàvem espais molt fàcilment.

La tercera part la juguem molt bé, però no aconseguim guanyar-la i quedem empat amb un gol en els darrers 5 segons.

A la quarta part l'equip sabia que si la guanyàvem la part guanyaríem el partit llavors sortíem molt decidits, al principi no trobàvem espais, però al final aconseguim fe uns últims bons 7 minuts fent que guanyem el partit.

Des del staff estem molt contents per la millora dels jugadors i els animem a continuar entrenant per poder millorar més encara.

Oriol C.

H. Castellbisbal 20 - Juvenil B masculí 20

Empat agredolç a la pista del cuer, però alhora just pel viscut a pista.

A la primera part, els locals van ser superiors des del xiulet inicial. En els primers minuts, només una individualitat d'Oriol pujava al marcador, mentre el rival trobava situacions còmodes de llançament en la fràgil 5.1 visitant.

L'equip no estava cohesionat, cadascú defensava sense disciplina tàctica alguna, i només les aturades d'Àlex mantenien un marcador curt en contra.

En atac, amb laterals lluny de zones d'influència i estàtics, i els extrems cometent les mateixes errades habituals, només quedava trobar al pivot, però el Castellbisbal el va controlar molt bé. Tot això provocava que només la intensitat del capità Eric Parcerisas donés esperances en atac.

S'arriba al descans amb un 11 a 7 desfavorable, però realment una diferència curta pel nivell mostrat.

Amb el xiulet inicial de la 2a part, els nostres es van reactivar. El llistó defensiu va augmentar a nivells excelsos, liderant aquesta intensitat un Marc especialitzat en aquest període en tancar la defensa, rodejat d'autèntics jugadors vestits de gladiadors per poder remuntar el partit.

Vam aconseguir el que els entrenadors els explicaven al descans. Acció a acció, ens faríem els amos del partit, i gol a gol, revertiríem la situació.

Amb una millora ofensiva destacable sobretot en l'aportació dels laterals, començaven a arribar oportunitats clares de gol per tot arreu, la taca va ser l'efectivitat en el llançament, habitualment superior.

En el tram final vam obtenir un favorable 18 a 19, moment en què els locals van aconseguir un parcial de 2 a 0.

Time out a manca de 28 s, la consigna era clara: anotar ràpid i recuperar una pilota per poder guanyar el partit, però, es va complir a mitges.

Aquest esport acostuma a premiar la regularitat, i el Castellbisbal havia estat superior a la 1era part, empat just.

Com a anotació personal voldria deixar clar que tot s'ha de lluitar fins al darrer instant, i no es poden abaixar els braços a la mínima, nois. Ben segur hem après d'aquesta situació.

Setmana vinent, 4rt derbi de la temporada!

Joan O.

Juvenil A masculí 24 - CH Sant Llorenç 32

Penúltim partit de la temporada dels nostres jugadors del juvenil A casa contra el fort rival del Club Handbol Sant Llorenç.

El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos conjunts. En atac, les penetracions de Parcerisas als intervals i els xuts exteriors d'Oriol mantenien l'alta intensitat mostrada pels visitants. En canvi, en defensa, van aparèixer altres jugadors com els forts contactes d'Adrià i la rapidesa de cames d'Alexis. Tot i això, els santfeliuencs trobaven espais aprofitant els moments de desconnexió dels nostres segons defensius. Una bona última defensa va permetre marxar al descans amb un marcador igualat i poder afrontar la segona part amb opcions per part dels dos equips.

A la represa tot va canviar. Un mal inici amb pèrdues ximples de pilota en atac per part dels locals i un seguit de males defenses obligaven a l'entrenador a demanar temps mort. Malgrat plantejar una 5-1 tot va anar a pitjor. En pujar la defensa els nostres es descomptaven constantment la qual cosa no va permetre córrer cap contraatac i seguir molt per sota en el marcador. Finalment, uns gols d'Oriol de xut exterior tancaven el partit amb una molt dolenta segona part.

Cal destacar com sempre el paper de Rubén a la porteria realitzant unes molt bones aturades.

Carlos P.

Sènior masculí 24 - H. Empordà-Roses 24

Aquest cap de setmana podia haver estat el dia, però no ha pogut ser. Oportunitat en safata per poder assolir el desitjat ascens jugant a casa contra l'equip més assequible del grup, però un cop més la mala sort s'aliava amb nosaltres i a última hora ens arribava la notícia que no disposaríem de cap porter per jugar el partit.

Sense dubte un revés important, per sort el nostre pivot Salva Garcia, ha agafat la responsabilitat i s'ha ofert per jugar ell de porter, demostrant que encara li queden restes de qualitat del seu pas com a porter anys enrere.

El partit ha començat força igualat, la defensa Esparreguerina ha sabut controlar força bé al millor jugador Empordanès i tot que l'atac no acabava de rutllar, s'ha anat guanyant diferències en el marcador, arribant a un 11-8 en el marcador que tot i tenir un avantatge de 3 gols no semblava gens còmoda.

A la represa, ha continuat la mateixa tònica de partit, l'avantatge en el marcador continuava, però l'atac Esparreguerí no era gens fluid i no s'aconseguien marcar gols fàcilment, gran culpa d'això ha estat la bona actuació del porter visitant. Les jugades s'anaven succeint i el marcador no canviava, però les sensacions no eren bones i recordaven a partits passats amb final d'infart. Quan faltaven 5 minuts amb 3 gols d'avantatge i pilota a favor, s'ha perdut la pilota i amb una mala decisió d'un jugador local ha estat exclòs 2 minuts, factor que ens ha penalitzat força, recordant una situació semblant a la del partit contra l'Ègara.

Aquests últims 5 minuts hem vist com novament l'equip rival arribava a empatar el partit quan faltaven 1 minut. En aquest minut per davant, s'ha aconseguit trenar una bona jugada que ha acabat en gol i quan faltaven escassos 20 segons, un contragol ràpid que hem sigut incapaços de fer falta a mig camp, deixàvem que arribés la pilota a l'extrem esquerre que ha marcat un gol in extremis a falta de 10 segons per la fi del partit.
Els 10 segons finals no ha servit perquè els Esparreguerins poguessin llençar a porteria, així doncs el partit acabava amb un empat a 24-24 amb regust novament de derrota i falta de confiança.

A falta d'1 punt per l'assoliment de l'ascens automàtic, s'haurà de visitar la setmana que ve a l'Ègara, un dels equips millor organitzats dels que hem jugat per obtenir aquest punt.