divendres, 26 de maig del 2023

Cròniques jornada 20 i 21 de maig

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat

H. Argentona 36 - Juvenil A masculí 28

Aquest cap de setmana els nostres jugadors del juvenil A han disputat l'últim partit de la temporada contra el fort rival de l'Handbol Club Laietà Argentona.

Tot ianar conscienciats de què seria un desplaçament difícil a causa de les nombroses baixes i només viatjar 7 jugadors, els esparreguerins van sortir amb les idees molt clares.
En defensa la duresa d'Alexis i Adri, ajudaven molt a les aturades de Rubén. En atac tant els bons 1 vs. 1 d'Aitor com els xuts exteriors d'Oriol feien estralls a la porteria rival. Tot i això, la fatiga feia que els esparreguerins perdessin pilotes no forçades i els locals destrossessin a contraatacs la porteria rival per anar a la mitja part amb 5 gols d'avantatge.

A la represa, tant en atac com en defensa va aparèixer Adri. Uns bons xuts en penetració retallaven les distàncies en el marcador. En el minut 20, però, Aitor es va fer mal a la cama fet el qual l'obligava a sortir del camp i estar amb 5 jugadors de camp. Cal agrair que en un acte d'honor l'entrenador local va treure del camp a un jugador per mantenir la igualtat numèrica. Finalment, en uns últims minuts de partits molt esbojarrats, els laietans van aconseguir la victòria per 36-28 i d'aquesta manera tanca el juvenil A una bona temporada a 1a catalana.

Carlos P

Aquesta ha estat el darrer partit en competició del nostre Juvenil A, que aquesta temporada ha disputat el campionat de primera catalana de la Federació Catalana.

Categoria complicada, amb equips d'alt nivell que els nostres han sabut afrontar, fent una temporada molt completa, on hem pogut gaudir de partits de molt alt nivell dels nostres.

NdD

H. Ègara 27 - Sènior masculí 20

Aquest cap de setmana el nostre sénior s'ha desplaçat a la pista de l'Ègara, un partit intranscendent pels Esparreguerins, que coneixedors de la derrota de la cooperativa Sant Boi, ja eren matemàticament equip de tercera, però el partit sí que era important per l'Ègara que amb la victòria també assolia matemàticament l'ascens.

Des d'un bon inici els jugadors Esparreguerins ja han demostrat que no estaven concentrats en el partit i tot i la bona defensa dels primers minuts, els errors no forçats en atac i les errades en els llançaments condemnaven l'equip del Baix Llobregat que veien com a poc a poc sense gaires problemes, l'equip Egarenc anava ampliant distàncies en l'electrònic fins a arribar al 13-9 al descans. Només la bona defensa ha permès no marxar amb una diferència molt superior a la mitja part.

A la represa, s'ha intentat polir els detalls per entrar al partit, però ha estat inútil, tot i les explicacions dels tècnics, l'equip ha continuat molt descentrat i a la segona part s'ha defensat pitjor permeten que l'equip local foradés un cop rere l'altre la porteria visitant i ampliant l'avantatge en el marcador fins al 27-20 final, en el que sens dubte ha estat el pitjor partit de la temporada.

Així i tot, cal felicitar els jugadors per l'ascens aconseguit a falta de dues jornades, gràcies a la bona actuació feta a la primera fase del campionat.

Sergi G.

Gran tasca del nostre sènior aquesta temporada, assolin l'ascens a Tercera Catalana a manca de dues jornades pel final de la competició.

Ara queda gaudir dels dos partits que falten, ja sense pressió, i mirar d'obtenir els millor resultats possibles.