divendres, 24 de març del 2023

Prèvia jornada 25 i 26 de març

Pocs partits aquest cap de setmana, benjamí descansa, encara que participarà en la jornada esportiva del consell prevista per demà dissabte, i sènior també, que ja ha acabat la seva participació a la primera fase de la competició.


Aixi doncs, només els dos juvenils i l'infantil tindran partit.
Ho expliquem:

HC Sant Boi C - Infantil mixt
diumenge dia 26 de març a les 10:45 h
CEM Pau Gasol - Sant Boi de Llobregat.

Segon partit de la Copa Federació que desplaçarà els nostres infantils fins a Sant Boi de Llobregat.

Allà trobaran un equip local que va començar la competició amb derrota i que, per tant, tindrà moltes ganes de guanyar, o sigui que és veurà un partit complicat.

Sant Boí sempre és un equip molt competitiu, i els nostres hauran de fer un molt bon partit si volen porat capa a casa un bon resultat.

Juvenil B masculí - CH Castellbisbal
dissabte dia 25 de març a les 16 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

També amb derrota va iniciar la competició el rival del nostre juvenil més jove, Castellbisbal. I com en el cas de l'infantil, això fa preveure un partit complicat.

Així i tot, els nostres, sempre amb aquest esperit competitiu que els caracteritza, volen guanyar la fase, i sortiran a buscar la victòria.

Tant de bo ho puguin aconseguir

CH Bordils B - Juvenil A masculí
diumenge dia 26 de marça les 12 h
Pavelló Blanc i Verd - Bordils.

Llarg desplaçament dels nostres juvenils fins a un dels pavellons més emblemàtics del nostre esport, el Blanc i Verd de Bordils, on es trobaran un equip local que és l'actual líder del grup.

Malgrat això, en el partit d'anada a El Castell els nostres van fer una bona segona part, on van poder competir amb els gironins, de manera que encara que serà un partit complicat, els nostres l'afronten amb ganes de competir.

I com sempre, us encoratgem a venir a gaudir amb els nostres esportistes, i a animar-los en els seus partits.

Us Esperem!!

Ferran R.