Cròniques cap de setmana 18 i 19 de març

Us deixem les cròniques del cap de setmana

Benjamí 7 -Escola Benviure HC Sant Boi 9

Aquest divendres l'equip més petit del nostre club s'ha desplaçat a Sant Boi.

La primera part va ser un desastre, ja que no sortien les coses, hi havia moltes pèrdues de pilota i fallades a les passades.
Malgrat que el resultat els jugadors van sortir a la segona part amb moltes ganes de guanyar, van jugar una bona part, guanyant fins a l'últim minut, que per precipitacions a les passades i errades en els llançaments van fer que el rival remuntes guanyant la part per un gol.

Els jugadors sabien que encara podien empatar el partit i van sortir fent una gran tercera part que va finalitzar en empat després de ser molt igualada.

La quarta part va ser una mica caòtica, ja que els jugadors volien guanyar, però el partit ja s'havia escapat de les nostres mans; tot i això, els nens van donar el millor esforç fent que guanyéssim la part per un gol.

Continuarem entrenant per acabar de polir els errors que es cometen, però amb una mica més de ganes poden arribar a millorar molt més.

Oriol C.

Infantil mixt 34 - CH Vilanova i la Geltrú 32

Buen partido de los infantiles, continúan en la buena dinámica de los últimos aprtidos de liga, a pesar de las numerosas bajas que tenían, jugarón un muy buen partido.

La primera parte estuvo muy completa tanto en defensa con buenas ayudas entre los jugadores y la portería aportando su granito de arenadándonos una ventaja de 5 goles al descanso.

En la segunda parte tuvieron una desconexión que permitía al Vilanova ponerse por delante a falta de pocos minutos para acabar por una gran cantidad de lanzamientos fallados,pero nuestros infantiles supieron aguantar y remontar poco a poco los goles que tenían de ventaja hasta llegar a un final muy disputado y llevarse la victoria.

Felicitar a los jugadores por la victoria! Toca continaur trabajando y esforzandose para mejorar el máximo posible!

Sergi A.

CH Sant Andreu B 25 -Juvenil masculí B 26

Primera jornada d'aquesta segona fase la qual ens enfrontaven al Sant Andreu, últim equip que ens havíem enfrontat en l'última jornada de la primera fase.

Partit va començar amb constants transicions per part dels dos equips amb jocs molt verticals sense massa elaboració. Vàrem acabar la primera part amb un més 1 a favor dels nostres però amb unes sensacions poc agradables quant al joc.

L'equip es notava cansat i espès, ja que la majoria d'ells varen jugar amb el juvenil A aquell mateix matí.

Segona part ordenant el nostre joc ofensiu ens vàrem posar amb 4 gols d'avantatge i semblava que tenien el partit encarrilat a favor dels nostres interessos.
Evidentment per no perdre els costums no va ser així, ens agrada patir i ens van empatar quan faltaven 5 minuts i va ser un estira-i-arronsa per part dels 2 equips que per sort va acabar amb victòria nostra.

Final dramàtic com va sent costum, ens pot els nervis i la falta d'experiència en aquests moments.
Dos punts importants per poder aspirar al nostre objectiu que és guanyar aquesta fase .

Seguim perquè volem més, l'equip ha d'estar més concentrat i no relaxar-se en els moments clau si volem aconseguir el somiat èxit.

Marc T.

Juvenil A masculí 28 - H. Ribes 30

Aquest cap de setmana el nostre juvenil A ha disputat el penúltim partit de la fase A3 de primera catalana contra el fort rival de l'Handbol Ribes Vermell.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips. En atac, Parcerisas trobava espais per penetrar a l'esquena dels laterals, ja que defensaven molt a dalt pressionant a Oriol i Joan. Les pèrdues de pilota en males passades, va permetre al pivot del Ribes marcar molts gols de contraatac i mantenir el partit igualat.
Tot i això, els locals van tenir una última ocasió abans de marxar al descans per situar-se dos gols a dalt, però una bona aturada del seu porter en un xut exterior de Joan no ho va permetre.

A la represa, els nostres juvenils van sortir molt espessos en atac. Pèrdues de pilota no forçades i precipitacions en passades de contraatac donaven un parcial de 0-5 a favor dels ribetans. Finalment, amb una defensa 3-3 en un últim intent de remuntada els esparreguerins retallarien distàncies per col·locar-se molt a prop en el marcador, els mals llançaments, però, no van permetre empatar el partit i novament (com la setmana passada en el partit a Molins de Rei) es quedarien sense temps i acabaria el partit amb victòria dels visitants per 28-30.

Cal destacar l'aportació de Ruben a la porteria que en tot moment va realitzar aturades brillants tant en els xuts exteriors dels rivals com en penals.

Carlos P.

ACLE Guissona 30 - Sènior masculí 24

Aquest dissabte el primer equip del B.M. Esparreguera ha visitat la pista del Guissona, un partit de tràmit que no tenia cap influència per l'equip Esparreguerí que la setmana passada ja va assegurar matemàticament la primera posició del grup.

Els del Baix Llobregat que acudien a la cita amb nombroses baixes i sense porter, van plantar cara durant molts minuts mantenint el resultat igualat, només al final de la primera part on en un seguit de canvis que implicava posar jugadors en posicions no habituals, va crear una mica de desconcert i errades no forçades que van aprofitar l'equip local per avançar-se en el marcador a base de ràpids contraatacs i acabar la primera part amb un resultat de 16-11.

A la represa, els Esparreguerins tot i ser un partit de tràmit, tenien ganes de guanyar el partit, però no van estar del tot encertats i tot i la bona segona part, no van tenir poder remuntar el desavantatge de la primera part arribant al 30-24 final.