Cròniques jornada 25 i 26 de març

Us deixem les cròniques del passat cap de setmana

Benjamí - Trobada Esportiva Cebllob - Cornella

Aquest dissabte els benjamins s'han desplaçat a Cornellà per fer una trobada cebllob.

El que van fer va ser que els organitzadors van ajuntar i barrejar a tots els nens per gomets de diferents colors. I van tindre que passar per diferents zones on hi havia activitats diferents com partits, mata conills, el mocador, o diferents tipus de jocs.

Va ser molt entretingut i divertit. Els nens van sortir molt contents, van desconnectar i entrar en una altra activitat la qual no havien fet mai.

S'ho van passar molt bé, van sortir amb ganes de més i sobretot van fer nous amics que això és el bonic de l'handbol.

Judith C.

HC Sant Boi 13 -Infantil mixt 28

Aquest passat diumenge els nostres infantils van disputar un partit extraordinari en què respecta a la defensa.

La primera part va començar molt igualada, ja que els nostres van estar molt adormits i els hi va costar iniciar l'atac en carrera i amb moviment sense pilota.

Ja a la segona part els nostres van pujar molt el nivell del partit, van millorar molt la qualitat de les seves accions, i millorar els xuts a porteria.

El fet més importat que hem viscut en aquesta jornada ha estat, la motivació i concentració dels i les infantils durant el temps de joc.

Volem felicitar a tot l'equip pel canvi que han fet respecte a temes actitudinals i de concentració durant aquestes darreres jornades.

Marina P.

H. Bordils 36 - Juvenil A masculí 28

Aquest cap de setmana el nostre juvenil A ha disputat l'últim partit de la segona fase A3 de primera catalana al sempre dur camp de l'Handbol Bordils.

El partit ha començat amb molta igualtat. Els bons xuts exteriors de Joan i les entrades a l'interval de Parcerisas mantenien l'alt nivell ofensiu que aportava el lateral dret bordilenc amb el marcador empatat a 8. A partir d'aquest moment, un seguit de pèrdues de pilota provocaven uns gols ràpids de contraatac dels locals que els hi donaven la victòria momentània a la mitja part per 20-16 on la diferència podria haver sigut més gran si no fos pels bons gols d'Aitor aquest cop des del lateral.

A la represa, els esparreguerins han sortit molt adormits. Pèrdues "ximples" de passades a pivot sense atacar o directament fora destrossaven a contraatacs als nostres juvenils. Tot i això, els visitants no abaixaven els braços i amb unes bones defenses van tornar a entrar al ritme del partit. Els gols d'Adrià en penetració i les bones connexions amb els nostres pivots, que definien de manera extraordinària tant Alexis com Aleix, col·locaven a l'equip a només 4 gols de diferència. Un seguit de mals atacs, però, tornaven a decantar el partit cap als locals, els quals augmentaven la intensitat defensiva en els últims minuts de partit.

Finalment, amb un parcial de 0-3, per maquillar el marcador, els nostres juvenils acabaven perdent per 34-26 a casa del líder de grup.

Cal destacar la bona feina d'Aitor al lateral i les aturades de Ruben a la porteria.