divendres, 13 de gener del 2023

Prèvia jornada 14 i 15 de gener

 Esperem que hagueu passat unes Bones Festes i abans de res us volem desitjar un molt Bon Any!!


I amb el nou any, i després de les llargues vacances, tornem a la competició aquest cap de setmana, amb tots els equips amb partits programats.
Ho expliquem

Benjamí mixt - H Esportiu Castelldefels groc
dissabte dia 14 de gener a les 12 h.
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Comença la segona fase pel nostre equip benjamí, amb derbi del Baix Llobregat, ja que ens visitarà el Castelldefels groc, equip que va disputar la primera fase en un altre grup, i per tant no és el ja conegut de la primera fase.

Així i tot, no és un problema pels nostres, que surten sempre a gaudir del joc i fer-ho el millor possible, i que han disputat molt bons partits el que va de temporada. Preveiem, per tant, un partit molt interessant que us animem a compartir amb nosaltres.

Infantil mixt - CH. Montornès
dissabte dia 14 de gener a les 16 h
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera

Per la seva banda, el nostre infantil rebrà al Montornès, un rival que està a mitja classificació i que, tot i que ja va vèncer en el partit d'anada, a casa nostre segur que li posarem més difícil.

Els nostres estan tenint una bona evolució i s'han marcat l'objectiu d'anar millorant dia a dia, i estan entrenant molt bé per tal d'aconseguir-ho.

SAFA Horta - Juvenil B masculí
dissabte dia 14 de gener a les 10:45
Poliesportiu SAFA Horta - Barcelona

El juvenil d'en Marc i Nico visitar aquest dissabte la pista del SAFA Horta, equip que ens segueix a la classificació i a qui ja van guanyar - amb dificultats, això sí- en el partit d'anada.

Un partit que els nostres han de guanyar si volen mantenir les seves aspiracions, és un rival directe i no poden deixar escapar punts.

El més jove dels nostres juvenils està fent una bona temporada, amb una certa irregularitat, però té un esperit competitiu i surt sempre per totes en tots els partís. Esperem que pugui portar els punts cap a casa.

Espanyol handbol - Juvenil A masculí
dissabte dia 14 de gener a les 20 h
Pavelló Illa Diagonal - Barcelona

El juvenil A comença aquest cap de setmana la competició a la sèrie A-3 de primera catalana, i comença amb un rival desconegut, un equip que no ha guanyat encara cap partit aquesta temporada.

Això tampoc vol dir gran cosa, ja que la composició dels grups a la primera fase va ser aleatòria, de manera que els nostres no s'han de refiar i han de sortir a donar el màxim per poder obtenir un resultat positiu i començar aquesta nova competició amb bon peu.

H. Panteres Grogues- Sènior masculí
dissabte dia 14 de gener a les 19:30
Poliesportiu SAFA Horta - Barcelona

I finalment el Sènior masculí retorna a la competició de Quarta Catalana davant Panteres Grogues.

Llarg descans dels nostres, que no van tenir partit la darrera setmana de competició de l'any, tot i que van disputar un amistós davant l'equip Màster de Sant Esteve Sesrovires el passat cap de setmana.

Derrota pels nostres en la darrera jornada de la primera fase, davant Guissona, que ha escurçat la seva distància amb els perseguidors, i que notarà en aquesta segona volta la pressió de mantenir el bon nivell, si vol assolir la classificació per la fase d'ascens a tercera catalana.

Esperem que ho pugui començar a fer el dissabte.

I com sempre us encoratgem perquè ens acompanyeu en els nostres partits, animant els nostres jugadors i donant el vostre suport.

No us ho perdeu, que no us ho expliquen!!

Ferran R.