dijous, 15 de desembre del 2022

Prèvia jornada 17 i 18 de desembre

Darrera jornada d'aquest 2022 la que viurem aquest proper cap de setmana, i a més amb pocs partits.

Benjamí ja va acabar fa uns dies la primera fase de la competició i començarà ja la segona fase al gener del any vinent, igual que Juvenil A, que també ha acabat la primera fase i jugarà la sèrie A-3 a partir també del gener.

Pel que fa al sènior, tot i que si hi ha jornada, li toca la setmana de descans i no tornarà a la competició fins al 15 de gener, quan comença la segona volta de la competició. Això si, tot i descansar aquesta setmana i malgrat la derrota de l'anterior, mantindrà el lideratge del seu grup.

Per tant, només partits de l'infantil i del juvenil B
Ho expliquem:

H. Polinyà - Infantil mixt
Dissabte dia 17 dedesembre a les 11 h.
Pavelló municipal. Polinyà

Difícil compromís dels nois i noies de l'infantil davant del líder del grup, el Polinyà, que només ha cedit un punt en tota la temporada.

Partit complicat, per tant, on l'objectiu dels nostres ha de ser continuar millorant de cara a compromisos posteriors i per descomptat passar una bona estona.

Això segur que ho aconseguiran

Juvenil B masculí - CE La Salle Bonanova
Dissabte dia 17 de desembre a les 10h
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera.

També partit complicat pels nos d'en Marc i Nico, que rebran al líder del grup, que només ha perdut un partit.

Els nostres continuen amb la seva lluita particular cap a l'excel·lència, amb aquest esperit tan competitiu que els caracteritza, i, tot i que és sens dubte complicat, sortiran dissabte amb ganes d'obtenir un bon resultat. Tant de bo ho puguin aconseguir.

Molta sort a tots els equips!! Us esperem!!

Ferran R.