dijous, 15 de desembre del 2022

Cròniques jornada 10 i 11 de desembre

Us deixem les cròniques de la jornada passada

Infantil mixt 17 - H. Berga 18

Aquest cap de setmana els nostres infantils han iniciat la segona volta, hem rebut al Berga.

Ha estat un partit molt intens i agradable que ha fet gaudir al públic, als jugadors i jugadores i a l'staff de tots dos equips.

Durant la primera part, el marcador va estar a favor dels nostres fins als últims minuts. Els infantils van saber controlar molt bé al rival en defensa, en atac, en canvi, se'l va veure molt dispersos, el Berga feia una defensa en la qual els nostres extrems tenien molt espai per entrar i poder llençar, ja que estaven molt cèntrics en defensa, això als nostres els va descol·locar fent només volguessin entrar pel centre i els hi costes donar continuïtat cap a l'extrem.

Al final de la part els nostres es van fer petits davant d'una primera línia berguedana molt més gran cosa que va fer que acabéssim la part perdent d'un.

En la segona part vam millorar la continuïtat a l'extrem, aquests van tenir moltes més oportunitats per finalitzar, però malauradament va haver-hi molt errors de xut.

Així i tot, vam mantenir tornar a portar l'avantatge en el marcador fins als últims cinc minuts en els quals ens va passar el mateix que al final de la primera part. Ja en l'últim minut anàvem empatats i teníem la possessió de la pilota, els nervis ens van passar factura i vam acabar perdent la pilota per passiu, els de Berga, en canvi, van saber reaccionar ràpidament i van marcar el gol del desempat i victòria a favor seu.

Tot i la derrota, estem molt contents amb els nostres infantils, ja que van disputar un molt bon partit i va lluitar el partit fins a l'últim segon.

Marina P

CH Vilanova i la Geltrú 36 - Juvenil B masculí 27

Primer partit de la segona volta pels nostres, contra Vilanova els quals ens havien guanyat a casa nostra en la primera volta.

La primera part va ser un festival ofensiu per part dels 2 equips, amb constants transicions i joc molt vertical per part dels 2 conjunts.

Primera part amb molts gols però amb un marcador favorable als nostres on perquè no vam realitzar una de les millors primeres parts a nivell ofensiu , no tant pels gols realitzats sinó pel nivell de joc mostrat.

Segona part la vam iniciar amb molts dubtes i imprecisions en atac , fent internacional al seu porter i abaixant els braços en moltes accions defensives.

En els primers 10 minuts vàrem encaixar un parcial de 0 a 5 que va ser letal en els nostres a nivell mental. L'equip no es va saber sobreposar al mal inici i el desenllaç del partit va anar de mal en pitjor.

Resultat final menys 9 en contra dels nostres, un altre cop ensopeguem amb la mateixa pedra, rival que es troba més a dalt que nosaltres no som capaços ni de competir.

La pregunta clau que ens preguntem: "que és el que falla?"  Cop dur que ens fa veure la realitat de l'equip, que repeteixo falla a nivell mental i no de nivell de joc ni físicament. Esperem reparar els plats trencats contra el líder que ve a casa nostre el pròxim dissabte per treure'ns per fi l'espina clavada.

Continuem treballant!

Marc T.

H. Argentona 30 - Juvenil A masculí 31

Aquest cap de setmana ha sigut l'últim partit de la primera fase dels nois del juvenil A contra el fort rival de l'handbol Argentona.

Els nostres jugadors es desplaçaven a Argentona per lluitar els últims punts de l'any contra un rival al qual van guanyar per 3 gols a casa i sabien que jugant bé aconseguirien tancar la primera fase amb bones sensacions.

El partit ha començat a favor dels esparreguerins amb els gols en penetració d'Oriol aprofitant els espais de la 5-1 profunda del rival (quasi mixta a Joan).

En defensa, tot hi les aturades d'August i la contundència d'Adrià els locals trobaven espais per mantenir el partit igualat a partir del minut 15. Un últim esforç abans de la mitja part amb un gol de Dani de contraatac feia que els esparreguerins marxessin un gol a dalt 16-17 al descans.

A la represa els nostres nois van sortir adormits. Un parcial de 4-0 obligava a l'entrenador visitant a demanar un temps mort per parar el partit.
A partir d'aquest moment el marcador es va mantenir igualat fins al minut 60. En un final d'infart on Parcerisas robant una pilota i marcant de contraatac, donava la victòria per la mínima 30-31 als nostres juvenils que tot i no fer un gran partit s'enduien els dos punts cap a casa.

Donem finalitzada la primera fase de primera catalana i ara els nostres nois esperen el sorteig per saber els equips rivals.

Carlos P.

Sènior masculí 29 - ACLE Guissona 31

Aquest cap de setmana en horari avançat, l'equip sènior d'Esparreguera s'enfrontava a l'ACLE Guissona, cinquè classificat del grup.

El partit que es preveia igualat, ha complert les expectatives i des de bon inici l'equip de la Segarra ha imposat un alt ritme de joc superant la fluixa defensa local.
La primera part del partit ha estat un vaivé de jugades amb força descontrol tàctic, cosa que afavoria el joc ràpid visitant.
Un canvi defensiu dels jugadors de l'Esparreguera, servia per poder tancar una mica la defensa i semblava que millorava, però uns últims minuts de desencert, ho aprofitava l'Acle Guissona per arribar amb un resultat favorable de 14-16 a la mitja part.

A la represa el partit va estar molt igualat i les alternances al marcador eren contínues, però la defensa continuava fent aigües en moments importants, això condicionava molt l'equip que tot i la bona actitud dels nostres jugadors, no era suficient per superar un Guissona molt vingut a dalt.

L'equip groguenc que no va baixar la intensitat durant tot el matx, va saber aguantar bé a la pista i va poder donar la sorpresa de la jornada en guanyar al líder del grup a domicili amb un 29-31 final.
Així doncs, el BM. Esparreguera perdia la imbatibilitat i es acomiada de la competició fins al gener, amb un partit que ens deixa un mal sabor de boca i ennuvola una mica la gran primera volta que ha realitzat.