Cròniques jornada 26 i 27 de novembre

Us deixem les cròniques del cap de setmana

Benjamí mixt 11 - H. Cornella 5

Aquest dissabte els petits han jugat a casa contra Cornellà Verd.

La primera i segona part vam sortir forts en defensa, però fluixets en atac, fèiem passes molt lluny, molt complicats d'agafar, en tirar a porteria tiraven a fora o al porter.

Però de cara a la tercera part van posar-se les piles i van començar a atacar i defensar com ells saben fent que finalment acabessin el partit 11 a 5.

Estem contents pel resultat, però continuarem polint els errors de l'atac i la defensa pels pròxims partits que queden.

Judith C.

Infantil mixt 27 - PB Montmeló-Darmax 21

Aquest cap de setmana els nostres Infantils s'enfrontaven contra Montmeló.

Encara que com a visitants ja vam guanyar, ben segur que ells venien amb ganes de canviar les tornes.

En començar el partit ens trobem davant d'una 3-3 bastant baixa, que amb accions individuals solucionàvem de forma més o menys clara, encara que, amb la nostra falta de contundència i comunicació a la defensa, els jugadors de Montmeló també eren capaços de trobar porteria.

D'aquesta manera arribàvem a la mitja part amb un marge al marcador de 5 gols, 13-8.

Després d'una xerrada al vestuari un aclaríem aspectes defensius, sortíem a jugar la segona part amb els conceptes una mica més clars.
Així i tot, l'equip visitant sortia un pas endavant defensivament i això provocava molts dubtes i pèrdues de pilota a l'atac. Tot i les nostres errades, continuàvem dominant el partit, acabant amb un 27-21 il·luminat al marcador.

Un partit sense gaires complicacions, però on hem vist que la nostra manca de concentració al joc ens afecta en determinats moments. Animem al grup a continuar treballant!!

Albert M

CH Sant Andreu B - 19 Juvenil masculí B 27

Novè partit del nostre juvenil més jove, el qual corresponia a la darrera jornada de la primera volta.

Jugàvem contra el Sant Andreu de Barcelona, rival que estava a sota respecte nosaltres a la taula i sabíem que si fèiem les 4 coses que sabem fer bé podríem guanyar sense problemes l'enfrontament.

Anàvem malauradament amb 2 baixes de l'Aleix puntal defensiu i el nostre lluitador incansable Joel a causa d'una febre, casuística que va fer que anéssim amb només 8 jugadors en convocatòria.

Acostumats a sobreviure en situacions extremes vàrem plantejar el partit de forma molt valenta i amb la gran cohesió de grup que disposa aquest grup.
Vam començar la primera part de la millor manera possible encaixant només 7 gols en els primers 20 minuts , molt segurs en defensa i donant per fi una millor versió en tasques ofensives davant duna defensa 6-0.
S'ha de dir que els nostres minuts finals no van ser de control precisament i l'equip visitant es va apropar a 3 gols.

Abans de l'inici de la segona part el staff va insistir en el fet que s'estava treballant bé i només calia continuar igual i millorar alguns detalls per disparar-se en el marcador.
Dit i fet! Inici de la segona vàrem posar el que el staff anomena " modo avion" i per fi vam aconseguir un avantatge de 6 gols que tirant de veterania en experiències dramàtiques del passat la vam saber mantenir fins al final, inclús augmentar-la a 8 gols.

Conclusió final molt bona de tot l'equip, encaixant 19 gols la vida es veu diferent i si l'atac cada cop es va posant les piles el qual tots sumen a la seva millora som un equip difícil de guanyar .

Destacar el nostre Aitor per eficàcia en moments clau, en Marc Hidalgo per la gran progressió que està tenint fent passos accelerats per ser un gran primera línia i per últim el nostre Oriol que sembla que quan vol pot defensar a gran nivell.

Vull Agrair el suport de la Marina, entrenadora de l'infantil pels consells des de la grada, sens dubte vitals per marcar diferencies en la segona part, fet diferencial que fa gran aquest petit gran club.

Acabem la primera volta amb victòria, però preparem amb encara més il·lusió i ganes la segona, desitjant donar alegries als nostres, sobretot als pares i mares i a la gent del club.
Seguim!!

Marc T.

Juvenil masculí A 26 -CE LA Salle Bonanova 33

Aquest diumenge els nostres nois del Juvenil A han jugat al pavelló municipal la penúltima jornada de la primera fase contra el líder La Salle Bonanova.

El partit ha començat amb molta igualtat. Els visitants amb una molt bona circulació de pilota aconseguien xuts clars des de l'extrem on el nostre porter no podia fer res per aturar-los.
Per part dels locals, Joan, feia els primers cinc gols aprofitant els espais entre 2 i 3 de la defensa 6-0 obligant a l'entrenador de la Salle a demanar un temps mort. Seguidament, un canvi de defensa a 5-1 provocant contraatacs feien que els barcelonins marxessin a la mitja part 4 gols a dalt (13-17).

A la represa els nostres van sortir molt intensos en defensa, però les exclusions de dos minuts feien que en atac costes molt marcar gols. Els gols d'Erik des de l'extrem i les accions individuals de Parcerisas i Joan mantenien un resultat semblant al de la primera meitat (13-16). Finalment, el partit acaba 26 - 33 amb bones sensacions pels nostres juvenils millorant tots els resultats de la primera volta (només quedant Argentona on es va guanyar de 3).

Carlos P.

H. Berga 13 - Sènior masculí 28

Còmode desplaçament el que ha tingut l'equip sénior del BM. Esparreguera a la pista del H. Berga B.

L'equip Esparreguerí, que es presentava com a líder del grup, va complir expedient en un partit fluix, sense ritme, on va haver-hi nombroses rotacions de jugadors.

Els primers minuts de la primera part s'ha vist una clara superioritat de l'equip del Baix Llobregat avançant-se ràpidament en el marcador (5-0) gràcies a una bona defensa 5:1 i ràpids contraatacs.

La falta d'intensitat en el partit, però, feia que la defensa Esparreguerina es desconcentrés en excés, més pendent de robar pilotes que de defensar, permetent que l'equip Berguedà aconseguís marcar en diverses ocasions fins a arribar al 7-14 a la primera part.

A la represa amb un joc més controlat s'anava guanyant distàncies en el marcador, i tan sols en jugades esporàdiques l'equip local acabava anotant.

Sense gairebé més que destacar s'arribava al final del partit amb un 28-13 que manté el nostre equip una setmana més imbatut.