dijous, 24 de novembre del 2022

Prèvia jornada 26 i 27 de novembre


La setmana passa ràpida i ja s'acosta el cap de setmana, en el que tindrem l'oportunitat de tornar a gaudir amb els partits dels nostres equips, en aquesta ocasió molt repartits entre El Castell i altres localitzacions i en tot el cap de setmana. Vaja, que aquest cap de setmana els podríem veure tots, ja que no hi ha cap que coincideixi en horari.

Ho sigui que ja sabeu, us esperem perquè gaudiu amb nosaltres del joc dels nostres nois i noies.

Benjamí mixt- CH Ràpid Cornella verd
Dissabte dia 26 de novembre a les 9 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Tercer partit dels nostres benjamins a la primera fase de la competició del Cebllob, on s'enfrontaran a l'Handbol Ràpid Cornella, rival que no va participar en el Torneig d'Obertura.

Com sempre l'objectiu dels nostres és millorar partit rere partit i passar una bona estona. A més, segur que també voldran continuar amb els bons resultats que porten aquesta temporada.

Es veu una millora evident en el joc dels nois i noies de l'equip, i segur que això els motiva per anar un passet més enllà.

Infantil mixt- PBH Montmeló
Dissabte dia 26 de novembre a les 10:15 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Moltes ganes tenen els nostres nois de guanyar el seu tercer partit, i dissabte tindran un altra oportunitat davant del Montmeló, un equip que encara no ha guanyat cap partit en lacompetició i que vindrà amb ganes de fer-ho a El Castell.

Això significa que els nostres hauran de fer un partit complet, en la línia dels darrers, i mostrar la millora en el joc que han experimentat durant tota la temporada.

No hi ha enemic petit, i si volem de guanyar ho haurem de fer molt bé.

CH Sant Andreu B - Juvenil masculí B
Diumenge dia 27 de novembre a les 12 h
Poliesportiu del Camp de Ferro - Barcelona.

Tal com explica el Marc en les seves cròniques, el nostre juvenil més jove vol estar a dalt de tot. És un equip amb ambició que surt sempre a guanyar i que busca sempre la millor prestació.

Doncs aquest cap de setmana tindrà ocasió de demostrar-ho a Barcelona, davant de Sant Andreu, que és just l'equip que els segueix a la classificació.

Partit interessant sens dubte, entre dos equips igualats a la classificació, i que segur volen anar capa a dalt.

Esperem que siguin els nostres qui ho assoleixi.

Juvenil masculí A - CE.La Salle Bonanova
Diumenge dia 27 de novembre a les 17 h
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Difícil compromís pels nois d'en Carlos i Zine, que rebran al líder del grup i que, després de la derrota de la setmana passada, no voldrà deixar escapar els punts davant dels nostres.

Així i tot, els nostres van competir bé en el partit d'anada, i la derrota de La Salle de la passada setmana demostra que no hi ha impossibles.

De manera que sortirem a competir, a fe-ho millor cada dia, i a veure què passa...

H: Berga- Senior masculí
Dissabte dia 26 de novembre a les 17:30
Pavelló d'Esports - Berga

Sortida llarga dels nostres, fins  a Berga, on s'enfrontaran al sènior B d'aquesta localitat.

No direm que serà un partit fàcil, perquè cap ho és, però si és cert que si mirem la classificació - Berga ocupa la novena posició, amb 2 punts - podríem pensar que no hauria de ser un partit en excés complicat.

Malgrat això, els partits s'han de jugar, juguen 7 contra 7 a la pista i pot passar de tot. De manera que els nostres hauran de fer un partit seriós, estar concentrats i ser intensos per obtenir la novena victòria consecutiva de la temporada.

Tot està dit, els partits presentats, i ara només falteu vosaltres. Us esperem per animar els nostres, o sigui que ja sabeu...

No deixeu que us ho expliquin!!

Ferran R