dijous, 24 de novembre del 2022

Cròniques jornada 19 i 20 de novembre

 Us deixem les cròniques del cap de setmana passat:


E. Castelldefels 4 - Benjamí mixt 12

Aquest cap de setmana els nostres petits han jugat contra Castelldefels.

Han sortit molt concentrats des del primer moment. Ha sigut un partit on hem fet un molt bon atac aconseguint que tots toquem la pilota, ens desmarquem i acabem marcant gol.
I en defensa igual de bé, cada un amb el seu, i ajudant als companys quan algú se li escapava el seu.
Tot l'esforç que van fer va fer que acabéssim el partit guanyant 4 a 12. Estem molt contents dels nostres nens i de com millorant partit rere partit, continuarem treballant i polint els petits errors.

Judith C.


H. Santpedor 40- Infantil mixt 20

Partit contra Santpedor, al seu camp. El qual tot i perdre els nostres van competir-lo amb només un canvi.

Durant la primera part els infantils van començar adormits els hi va costar ser assertius a l'hora d'atacar, com sempre tenien problemes per entrar en carrera i moure amb rapidesa la pilota.

Al contrari, en defensa els nostres van saber controlar molt bé la primera línia del rival. La nostra 5:1 la vam anar variant depenent de com estigués col·locat el rival, vam intentar fer que el nostre avançat es col·loqués a la zona lateral per intentar que aquest no entres amb tanta facilitat.

En el segon temps els nostres van entrar molt concentrats i actius a pista.
La part va estar molt més intensa, els infantils van robar moltes pilotes en defensa i van aconseguir tenir un control dels rivals en defensa.

L'atac va estat molt millor que a la darrera part, van saber entrar en carrera, van jugar amb el pivot i va haver-hi molta més assertivitat en el tir.

Marina P.

Juvenil masculí B 19 - H. Gavà 23

Vuitè partit de lliga pel nostre juvenil més jove contra l'handbol Gavà, equip el qual estava situat en la segona posició de la taula.

Per tant, es podia intuir prèviament un partit interessant. Abans de comentar el partit que l'equip i sobretot un servidor tenia l'espina clavada de la temporada passada de no saber competir contra els equips de la zona alta, fent actuacions poc representatives de l'evolució creixent de l'equip i no anàvem amb la idea que per fi poguéssim competir i guanyar a un rival de la part de dalt, per demostrar que tenim el nivell de tan somiada posició.

Parlant del partit, els nostres van començar molt concentrats sortint amb un parcial favorable de 3-1 en els primers 5 minuts de joc.
Els següents minuts els nostres es van bloquejar en atac i costava molt trobar solucions, vàrem caure en algunes precipitacions pel fet de no tenir intenció d'atacar a porteria, però en tot moment estan segurs en defensa.
Com a anàlisi de la primera part va ser de nervis i precipitacions on vàrem tenir bons moments que no vàrem saber aprofitar per agafar més avantatge, als vestuaris vàrem marxar 3 a baix.

A l'inici de la segona vam millorar lleugerament el joc en atac, jugant més fluids i amb les idees una mica més clares.
Ells van mantenir el seu ritme ofensiu sense nosaltres aprofitar les seves errades en el xut per intentar remuntar el partit, ells van saber jugar amb l'avantatge obtingut i en cap moment ens vam apropar més que 2 gols.

Final del partit amb 19 gols per part dels nostres, marcador molt baix que et dificulta molt guanyar un partit , sens dubte el nostre atac va ser el gran taló d'Aquil·les que no ens va permetre competir, tornem a caure amb una dinàmica de dubtes i més dubtes que ens bloquegen massa.

Jugadors protagonistes es van amagar en molts moments i situacions fàcils errades sense explicació van ser alguns dels nostres aspectes que ens van condemnar juntament amb la fatiga acumulada per la curta plantilla.

Finalment per concloure, tercera derrota de la temporada després de 5 victòries consecutives, derrota que fa mal per com hem dit la gran evolució que portava l'equip i que sens dubte es mereix d'una vegada guanyar els partits de la zona alta, des del staff estem ja treballant en aquest aspecte a nivell sobretot mental per poder guanyar aquest tipus d'enfrontaments.

Continuem treballant perquè volem més i acabar a dalt en aquesta primera fase de la competició, ara a pensar a acabar amb victòria la primera volta perquè comencem la segona amb 2 jornades considerades de "Champions".

Marc T.


H. Salou 40 - Juvenil masculí A 19

Aquest diumenge el nostre Juvenil A s'ha desplaçat fins a Salou per jugar contra el tercer classificat i un dels rivals més forts del grup, el qual ens va superar de forma clara a la primera volta.

El partit comença amb moltes imprecisions en atac per parts dels esparreguerins, això provoca un parcial de 8 a 2 als primers 10 minuts de l'enfrontament.
Moment on els nostres tècnics demanaven un temps mort per organitzar l'atac contra la forta 6-0 que presentava el Salou.
Encara que l'atac millorava i s'aconseguien bones penetracions del nostre central Joan, la defensa no es mostrava gaire intensa i feia que s'arribés a la mitja part amb un marcador de 19-11.

A la represa, el partit va seguir en la mateixa línia que la primera part.

Tot això sumant algunes baixes que feien anar amb dos canvis, va provocar fer molt difícil apropar-se al marcador i que els locals trenquessin el partit amb molts contraatacs. Així s'arribava al final de l'enfrontament amb un marcador de 40-18.

Destacar com sempre el bon paper d'August a la porteria evitant gols de 6 metres.

Cal aprendre dels errors d'aquest partit i continuar millorant, setmana vinent ens visita el líder així que s'haurà de treballar molt fort aquesta setmana.

Carlos P.


Sènior masculí 36 - H. Agramunt 24

Aquest dissabte al pavelló del castell s'ha jugat un partit de tràmit pel nostre equip sènior contra l'H. Agramunt que es va presentar molt minvat d'efectius.

El partit va començar força igualat, tot i que les jugades ofensives locals acabaven gairebé en gol en cada ocasió, la defensa no estava a l'altura i amb molts descuits per falta concentració i voler robar pilotes, deixaven molt sols als jugadors de l'Agramunt que aprofitaven bé els espais i aconseguien marcar fàcilment.

Un canvi de defensa a 6-0 va permetre estar més concentrats i dificultar el joc de l'H. Agramunt que sense llançament exterior es va veure molt impedit per aconseguir anotar.

A poc a poc els joves jugadors Esparreguerins van anar mostrant el seu millor joc i assolint gols que els portava fins al 19-12 a la mitja part.

A la represa va continuar la mateixa tònica i amb un major nombre de jugadors, el nostre equip podia fer nombrosos canvis, donant minuts als jugadors menys habituals i continuar jugant a un alt nivell d'intensitat, fins a agafar un important avantatge en el marcador.

Final del partit 36-24. Cal destacar el debut del porter juvenil August, que va haver de jugar tot el partit per indisposició del porter habitual, demostrant la seva qualitat a la porteria.

Sergi G.