divendres, 18 de novembre del 2022

Prèvia jornada 19 i 20 de novembre

 Torna el cap de setmana i la competició, un cop mes amb partits interessants.


Després que la setmana passada tos els partits fossin com a visitants, aquesta tornàrem a tenir partits a casa, i el benjamí, que va descansar, continuarà la seva competició.
Ho expliquem

H. Esportiu Castelldefels Blau - Benjamí mixt
Dissabte dia 19 de novembre a les 12h
Pavelló poliesportiu Can Vinader - Castelldefels

Un altre enfrontament clàssic dels nostres nois, amb un Castelldefels habitual del Consell . Segon partit de la primera fase de la competició, que els nostres van començar amb bona marxa, i que han treballat de valent als entrenaments per seguir en aquesta línia.

L'equip cada cop està més conjuntat i es comença a veure el resultat dels entrenaments. A més, els nois i noies gaudeixen del joc i s'ho passen d'allò més bé, que és l'objectiu principal.

H. Santpedor - Infantil mixt
Dissabte dia 19 de novembre a les 15:30 h
Pavelló municipal Rafa Martínez - Santpedor.

Desplaçament i partit a una hora no gaire usual pels nostres infantils aquesta setmana. I rival complicat, Santpedor és ara mateix el tercer classificat del grup, un fort equip, doncs, que ens farà treballar de valent.

Així i tot, els nostres sempre van a totes i lluitaran per fer un bon partit i per continuar millorant en el joc col·lectiu i la intensitat. Tant de bo ho aconsegueixin

Juvenil Masculí B - Handbol Gavà
Diisabte dia 19 de novembre a les 12:15h
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera.

Partit també complicat pel més jove dels nostres juvenils, que s'enfrontarà al segon classificat, l'Handbol Gavà.

Això si, després de cinc victòries consecutives, els nostres ja s'atreveixen amb tothom, i sortiran a guanyar al partit, encara que conscients de les dificultats.

Si ho aconsegueixen podrien fins i tot superar-lo en la classificació, enfilant-se fins al segon lloc. Us animem que us acosteu al El Castell per ajudar l'equip a assolir-ho.

Club Handbol Salou - Juvenil masculí A
Diumenge dia 20 de novembre a les 12h
Pavelló de Ponent - Salou

També el juvenil A jugarà contra el tercer classificat del seu grup, en aquest cas Handbol Salou.

Partit difícil, doncs, i llarg desplaçament pels nostres, que sortiran amb l'objectiu de millorar el rendiment respecte al partit de la primera volta, com ja van fer en el partit anterior a Sant Quirze.

Sènior masculí - Torró d'Agramunt CHA
Dissabte dia 19 de novembre a les 20:30h
Pavelló municipal El Castell - Esparreguera.

El nostre sènior rebrà dissabte a El Castell a Agramunt, cinquè classificat del grup, però que vindrà a treure punts per intentar escalar posicions.

Els nostres, però, porten set victòries consecutives, són líders, i segur que volen mantenir ambdues condicions, i molt més jugant a casa.

No es poden refiar, i, per tant, han de sortir a jugar amb la màxima concentració si volen obtenir a vuitena victòria seguida.

No us ho perdeu!! Us esperem!!

Ferran R.