divendres, 20 de gener del 2023

Cròniques jornada 14 i 15 de gener

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat:

Benjamí mixt 8 -HE Castelldefels Groc 8

Aquest cap de setmana els nostres petits han jugat a casa contra Castelldefels, el primer partit després de les vacances.

Van fer una primera part molt bona en defensa i atac, feien passes ràpids i que tothom toques la pilota i tirés a porteria fent que guanyéssim la primera part.
A la segona ja van sortir més adormits, els passes no eren clars fent que perdessin pilotes i la defensa molt perduda es confonien de persona a la que defensar fent que perdéssim la segona part.

Després de descansar una mica van sortir a la tercera part amb moltes ganes i jugant com la primera amb tota la força i ganes que tenien fent que guanyéssim aquesta part també. I a l'última ens vam adormir un altre cop on els passes eren molt precipitats i poc clars tot i que la defensa sí que va ser més forta que a la segona. Tot això va fer que acabéssim el partit empatant 8-8. Continuem treballant per millorar cada dia una mica més.

Judith C.

Infantil mix 14 - H. Montornès 21

Primera jornada després de Nadal, disputat aquest passat dissabte contra l'equip de Montornès, el qual va estar molt intens fins a mitjans de la segona part.

Durant la primera part i fins al minut set no es va fer el primer gol del partit, que va ser a favor del nostre rival, això es va passar, ja que en tots dos equips la defensa va ser molt bona i es va aturar molt bé el joc en atac.
A mitjans aquesta mateixa part els resultats eren molt ajustats, un gol a dalt i un gol a baix.

A la segona part vam decidir utilitzar una 5-1 per obligar o bé temptar el rival que llances de nou metres perquè els nostres porters portaven un parcial de parades molt bo des d'aquesta zona.
A l'últim quart els nostres infantils es van perdre una mica en l'atac això va provocar molts errors de passades i trajectòries amb pilota i sense, el nostre rival va saber aprofitar-se d'aquests errors i convertir-los en accions positives per a ells.

Cal continuar treballant i matisant aquests petits errors produïts sobretot per nerviosisme i mala comunicació entre els nostres.

Marina P.

SAFA Horta 34 - Juvenil B masculí 30

Jornada després de la tornada de vacances de Nadal la qual representava la tercera de la segona volta.

Jornada perillosa ja que portàvem realitzats pocs entrenaments per les festes nadalenques, sumat a què 3 jugadors nostres varen estar tota la setmana d'esquiada amb l'institut.

Combinació de casuístiques la qual es podia preveure molt complicada des d'un principi abans que pites el xiulet inicial l'arbit.

Abans de començar el partit, aquell mateix matí ens vàrem assabentar que el nostre far, emblema i capità en Eric es va lesionar en l'entrenament de divendres amb el Juvenil A i no estava disponible pel partit, els factors en contra se n'anaven sumant de manera dramàtica.

Des d'aquí donem ànims i li desitgem una ràpida i bona recuperació.

El partit va començar millor del que el staff esperava a causa de les circumstàncies comentades, vàrem establir una bona defensa i tenint paciència en atac vàrem acabar la primera part amb un mes 1 a favor nostre, però que no reflectia el vist, ja que ells varen cometre molts errors i pèrdues no forçades.

Inici de la segona va ser molt bo per part nostre amb uns primers 10 minuts fantàstics, però amb una problemàtica que estem tenint aquestes últimes jornades que és que no aprofitem els nostres moments bons per treure avantatge, car vam tenir oportunitats de sobre per realitzar un parcial una mica més ample per poder anar més tranquils als minuts finals.
A causa de no aprofitar el nostre moment bo, l'equip visitant va anar cap a dalt exponencialment i ens va treure en el minut 22 una avantatge de 6 gols. A partir d'allà les forces ja ens van fallar i l'equip estava fos mental i físicament per culpa de les baixes i els escassos entrenaments.

Derrota final que ens fa molt de mal, la nostra desitjada quarta posició està en lluita entre diversos equips i esperem aconseguir-la finalment.

Els pronòstics inicials es van complir, ja que l'esport i sobretot coneixent el nostre context no calia ser un expert per preveure el desenllaç del matx. Continuem lluitant i estic segur que la quarta plaça serà nostre!

Marc T.

H. Espanyol 28 -Juvenil A 29

Primer partit després de l'aturada de Nadal dels nois del juvenil A.

Els nostres s'han desplaçat aquest cap de setmana al pavelló de l'Illa Diagonal per disputar el primer partit de la segona fase (A3) contra el fort rival de l'Handbol Espanyol.

En un bon inici, els esparreguerins surten molt concentrats que tot i tenir moltes baixes i jugant amb un pivot de primera línia, assoleixen un parcial de 4-0 mitjançant els bons xuts exteriors de Joan i les finalitzacions de Rubén en el pivot que obligaven a demanar temps mort a l'entrenador rival.
Tot i això, els visitants seguien amb un bon ritme anotador i ràpidament pujaven a mixta a Joan (durant tot el partit) la qual cosa obligava que Oriol agafes més responsabilitat i amb 4 gols seguits tanqués la primera part amb un 11-18 a favor.

A la represa els locals, com era d'esperar, van ajustar la defensa i juntament amb la lesió temporal d'Oriol aprofitarien per apropar-se perillosament en el marcador. Els esparreguerins, descentrats per no trobar solucions en atac, recorrien a les aturades d'August per mantenir el partit empatat tot hitotes les pèrdues de pilota.

Finalment, en uns últims minuts d'infart, una aturada d'August i un gol d'Erik des de la zona lateral donaven la victòria per la mínima als nostres juvenils amb un resultat de 28-29.

Carlos P.

H. panteres Grogues 15 -Sènior masculí 33

Aquest cap de setmana el nostre equip sénior ha reprès la competició després de l'aturada de Nadal, ho ha fet a domicili contra les Panteres Grogues.

El partit des d'un bon inici s'ha decantat a favor de l'Esparreguera gràcies a una bona defensa i ràpids contraatacs. Amb successius canvis en l'equip s'ha pogut mantenir una bona actitud i intensitat que feien arribar al descans amb un resultat de 7-18.

A la represa, però, les ganes de continuar marcant gols feia que es descuidés una mica la defensa i es cometessin errors de precipitació en les accions d'atac impedint marcar gols.
Un temps mort demanat pels tècnics i un parell de canvis tornaven a ordenar la defensa i es tornés a jugar a bon nivell.

Sense més dificultat el B.M.Esparreguera aconseguia una nova victòria per 15-33 sumen dos punts que els manté al capdavant de la classificació.