dimarts, 20 de setembre del 2022

Cròniques jornada 17 i 18 de setembre

Us deixem les cròniques dels partits disputats el passat cap de setmana

Benjamí mixt 4 - CH Sant Andreu de la Barca 12

Aquest dissabte els més petits han jugat el seu primer partit amistós de la temporada.

S'ha notat que ha sigut el primer partit després de molt de l'estiu hi ha hagut molts errors ximples fent que perdéssim les 4 parts tot i que l'última va estar una mica més igualada.

Continuarem treballant per preparar-nos per la competició i tot el que ens queda pel davant.

Judith C.

Infanti mixt 22 -CH Sant Andreu de la Barca 15

Partit amistós entre els nostres infantils contra els de Sant Andreu de la Barca.

Els Esparreguerins van sortir energètics i ràpids, les jugades amb pivot i les accions entrant en carrera van provocar que la defensa dels visitants no es fes notar gaire. Ràpidament, es va anar agafant un avantatge que no es veuria minvada en tot el partit.

Al minut 15, va arribar el canvi de tots els jugadors de camp locals, però, els que sortien de la banqueta, igual d'endollats que els seus companys, van seguir amb la dinàmica marcada arribant a un 12-6 als primers 25 minuts.
Cal destacar que la nostra defensa, encara que tenia algun moment brillant, es va veure molt enfortida gràcies a la nostra portera, qui feia molt difícil l'exitosa definició dels jugadors rivals.

La segona part, va seguir una mica la dinàmica de la primera, excepte els últims 10 minuts, quan el Sant Andreu buscava atacs ràpids i nosaltres vam caure en el seu joc, perdent pilotes i rebent contraatacs que ens desfondaven i ens ficaven una mica nerviosos davant de l'amenaça rival. Així i tot, no es va perdre en cap moment la cara al partit, que acabava amb un 22-15 al marcador final.

També destacar el debut d'Irene, jove jugadora que esperem que gaudeixi tant com nosaltres d'aquest esport i s'endugui grans experiències durant aquesta temporada i les que faci falta.

Albert M.

CH Vilanova i la Geltrú 21 - Juvenil B masculí 33

El partit comença amb una molt bona defensa per part dels esparreguerins, una 3-2-1 amb moltes cames que aconsegueix recuperar nombroses pilotes que donen un ampli avantatge en el marcador.
Aquest joc es manté fins al minut 15, on els nostres comencen a abaixar els braços, creant oportunitats de gol per als locals, que els apropa molt perillosament en el marcador, aquesta actitud obliga a demanar un temps mort, amb tal de retornar el joc dels primers minuts.

El temps mort funciona, i els jugadors tornen amb forces renovades que endureixen la defensa i amb una 6-0 als últims minuts assoleixen parar el ritme de gols dels locals.

A la segona part es posa en pràctica l'atac amb doble pivot, seguit d'una defensa tancada que assoleixen, entre la intensitat en defensa i les bones combinacions amb ambdós pivots en atac, ampliar la ja gran diferència en el marcador, mantenint el nivell tant en atac com en defensa, amb uns breus 5 minuts de defensa 5-1 i atac sense doble pivot, per a poder donar descans a aquests, arribem al final del partit amb un 21-33 a favor i molt bones sensacions del partit.

Nico R.

Juvenil A masculí 32 -CH Sant Llorenç 17

Segon i últim partit amistós dels nois del Juvenil A aquest cop contra el Club Handbol Sant Feliu.

El partit ha començat amb molta igualtat. Un intercanvi de gols ràpids i males defenses mantenien ambdós equips amb el mateix resultat.
A partir del minut 15, però, els esparreguerins aconseguien recuperar pilotes les quals culminava Parcerisas en contraatacs.
En atac, tant els gols de xut exterior d'Oriol com les penetracions en els intervals de Joan feien marxar a l'equip local per davant al descans.

A la represa els nostres han continuat defensant fort i juntament amb un atac molt més fluid que a la primera part continuaven incrementant la diferència.
Els gols d'Aitor i Albert des de l'extrem i els xuts d'Adrià han tancat una victòria per 32-17 a favor dels locals on s'ha pogut apreciar una millorar des del partit de la setmana anterior.

Cal destacar la bona actuació d'August sota pals, com sempre, amb un alt percentatge d'aturades.

La setmana vinent el nostre Juvenil A debuta a Primera Catalana dissabte contra l'Handbol Geieg.

Carlos P.

CH Sant Andreu de la Barca 34 - Sènior masculí 27

Tercer i últim partit de Pretemporada abans de començar la Lliga el cap de setmana que ve.
L'objectiu era continuar agafant ritme de partits donant intensitat defensiva i velocitat a les accions.

El partit va començar amb molta igualtat i de seguida els atacs superaven amb facilitat a les defenses.
Destacant bones accions dels nostres extrems, porteria i accions combinades de la primera línia, i algun contraatac. Això va fer que el ritme del partit fos molt ràpid i provoqués petites diferències al marcador fins a arribar a la mitja part amb 22-18 a l'electrònic.

A la 2 part, el bon equip de Sant Andreu va prémer en defensa i sobretot va augmentar el ritme en àtac i penalitzava les nostres errades.
En una acció desafortunada en defensa el nostre avançat Pau B. patia un fort tall al llavi produït per un fort cop de cap involuntari que el va retirar del partit. I en un gest molt poc professional de l'àrbitre que no va veure el cop i no volia parar el temps per atendre el jugador lesionat, va provocar la protesta generalitzada de la banqueta esparreguerina.

A partir d'aquesta situació el partit va entrar en una fase de desencert del nostre equip perdent pilotes fàcils i protestant cada acció de l'àrbitre, provocant exclusions i fins i tot targeta vermella. L'equip de Sant Andreu va aprofitar el desconcert per marcar gols amb facilitat, fent que el resultat final fos de 34-27.

Les continues i permanents protestes dels jugadors contra l'àrbitre és un fet que no es pot tornar a repetir, ja que independentment dels motius, perjudica greument el normal funcionament del partit i aquestes s'han de canalitzar reglamentàriament.

Hem d'aprendre dels errors perquè no es tornin a produir, ja que durant la llarga temporada segur que passarem per situacions similars, hi haurem de reaccionar millor.

Desitgem una bona recuperació al nostre company Pau Bonet.