dijous, 15 de setembre del 2022

Cròniques jornada 10 i 11 de setembre

Arranquem la pretemporada amb un bon grapat de partits amistosos, ja que tots els equips n'han disputat, excepte benjamí, que començarà una mica més tard. Sènior fins i tot ha disputat dos.

Us deixem a continuació les cròniques dels partits:

Infantil mixt 28 - H. Castellbisbal 20

Primer amistós de la temporada dels nostres infantils, en el qual ens han sorprès des del primer minut de joc.

Les consignes que se'ls hi va donar a l'infantil van estar dirigides a l'atac, ja que era el que vam estar treballant durant aquesta pretemporada.
Només començar els nostres jugadors i jugadores van realitzar una defensa impecable, cosa que ens va sorprendre a tothom.

En general els i les infantils van dur a terme uns atacs molt bons, entrant en carrera, fent passes i va amb el pivot, aprofitant els espais generats per altres...

Per altra banda, la defensa va estar molt encertada, van fer una 3:3, la qual la primera línia va estar molt sòlida.

Estem molt contents amb aquest inici de temporada.

Marina P.

Juvenil B 22 - H. Castellbisbal 24

Primer partit amistós pels nostres nois els quals la gran majoria debutaven a la categoria juvenil

Aquest fet de falta d'experiència es va notar durant tot el partit. Vàrem començar el partit amb molt de ritme ofensiu fent transicions ràpides com és senyal indicatiu del nostre joc que plantegem.
Fins al minut 15 vàrem controlar el partit mostrant així gran superioritat que no vàrem saber treure'n més profit. A finals de la primera part el seu joc lent ens va contagiar fins al punt d'anar amb un avantatge mínima al final d'aquesta.

En començar el segon període la dinàmica va ser la mateixa en acabar la primera part, afegint la fatiga dels nostres jugadors ja que portem escassament 6 entrenaments.

Resultat final amb derrota per part dels nostres, moltes coses a corregir i molt de ritme per agafar, tot i que la filosofia de l'equip que és competir fins al final es va complir amb escreix.
A poc a poc construïm un equip de futur amb 3 cadets i amb juvenil els quals la majoria no porten ni un any jugant a handbol.

Continuem treballant per portar alegries al club i poder complir amb els objectius plantejats, això només acaba de començar.

Marc T-

juvenil A 18 - H. Sant Llorenç 35

Primer amistós de pretemporada pels nostres nois del juvenil A contra el fort rival del club handbol Sant Vicenç dels Horts.

El partit va començar molt igualat. Els visitants no aconseguien travessar la defensa local gràcies a les bones ajudes que, tot i no ser definitives, provocaven llançaments tancats que aturava August que novament va disputar un molt bon partit sota pals.

A partir del minut 15, però, les forces dels nostres jugadors van minvar i moltes errades en atac feien que el Sant Vicenç pogués córrer al contraatac i marxes a la mitja part guanyant còmodament per 5-15.

A la represa els nostres van ajustar un parell de consignes en defensa i en atac tant Oriol com Joan van trobar bones connexions amb els pivots i gols de xut exterior.

Tot i això, els visitants no van afluixar i van mantenir la diferència de gols que havien agafat a la primera part per tancar el partit amb un resultat de 18 a 35.

Carlos P.

H. Sant Llorenç 32 -Sènior masculí 30
Sènior masculí 21 - H. Castellbisbal 28

El passat cap de setmana l'equip sènior del nostre club ha tingut sessió doble de partits.

Dissabte es va desplaçar a Sant Feliu de Llobregat per enfrontar-se al Sant Llorenç, equip de tercera catalana.

Diumenge a la tarda, va ser el Castellbisbal, equip que aquest any jugarà a la segona catalana, qui es va desplaçar al pavelló del Castell.

Tot i que els dos partits van acabar amb derrota pels Esparreguerins (32-30 i 21-28) l'equip dirigit per Sergi i Cèsar va oferir molt bones sensacions i va jugar amb una bona intensitat tot i els pocs dies de preparació i la càrrega acumulada que porten.

El cap de setmana que ve, l'equip s'enfrontarà en un últim test davant l'Handbol Sant Andreu de la barca, abans d'iniciar la temporada.