dilluns, 13 de juny del 2022

Cloenda temporada 2021 / 2022

 I també aquest cap de setmana, dissabte a la tarda, vam poder celebrar la cloenda de la temporada, la primera després de la pandèmia.


Com sempre en aquesta celebració, vam gaudir durant la tarda dels tradicionals partits entre pares i fills en els equips de base, on els pares i mares van poder tenir l'oportunitat de jugar amb els seus fills, acompanyats dels nostres tècnics i algun voluntari que s'hi va afegir.

Per molts d'ells va ser la primera oportunitat de fer-ho, però van gaudir molt i van poder veure també la dificultat i la exigencia física del nostre esport.

Us deixem algunes imatges de l'activitat







Després, com sempre, vam celebrar el tradicional sopar de comiat, on acomiadem la temporada (tot i que benjamí i infantil encara tenen compromisos la setmana vinent) i tenim l'oportunitat de, més relaxadament, gaudir de la companyia. Gran ambient com sempre, esperem que ho passéssiu bé!!

Us deixem també algunes imatges








Però això no s'atura, la setmana vinent tenim partits encara amb benjamí i infantil, i durant el mes de juliol farem el recuperat Campus d'Estiu, amb la presència d'entrenadors de nivell d'altres Clubs, on els nostres jugadors i jugadores tindran l'oportunitat de conèixer i aprofundir en el seu coneixement d'aquest esport i, per sobre de tot, passar una bona estona.

Des de la junta directiva no ens queda més que agrair-vos la vostra confiança aquesta temporada, especialment complicada després de dos anys de pandèmia.

Però amb la vostra ajuda creiem que hem fet una magnífica temporada, els nois i noies s'ho han passat bé, hem aconseguit èxits esportius i el més important, hem plantat una bona base pel futur.

Volem agrair també el nostre grup de tècnics la seva dedicació, la il·lusió que posen en cada activitat i el seu esforç.

Molts seguiran la temporada vinent, alguns estan dubtosos, i alguns ens deixaran, però per a tots ells el nostre reconeixement, en especial als que, per diferents motius, l'any proper no estaran amb nosaltres o ho estaran de forma més reduïda, així que gràcies, Paula, entrenadora del benjamí, i Carlos, segon de Juvenil (tot i que esperem convèncer que ens doni algun cop de mà)

I en especial a en Cecilio, cofundador del Club en aquesta etapa iniciada el 2007 i sense el qual cap de nosaltres estaria avui aquí. Et trobarem a faltar!!

I els que seguiu, gràcies també Judith, Marina, Joan, Marc, AlbertCarlos, Sergi Cesar, i també a en Joan, organitzador de tot això. Esperem retrobar-vos la temporada vinent

Des del Club ja hem començat a preparar la pròxima temporada, ben aviat estarem de nou amb vosaltres amb novetats i energies renovades.

Molt bon estiu a tothom!!

La Junta Directiva