dilluns, 13 de juny del 2022

Cròniques jornada 11 i 12 de juny

 Us deixem les cròniques del cap de setmana


CH Sant Esteve Sesrovires 9 - Benjamí mixt 7

Penúltim partit en competició dels nostres benjamins, corresponent al torneig de Copa organitzat ple Consell Esportiu del baix Llobregat.

En aquesta ocasió desplaçament curt, fins a cas dels nostres veïns de Sant Esteve Sesrovires. Bon partit de l'equip que de mica en mica va millorant i que ha assolit un bon nivell aquest final de temporada.


Torneig Maristes Rubí - Infantil mixt

Torneig amistós en el qual va participar el nostre infantil que va tenir l'oportunitat de jugar diversos partits i gaudir d'un dia relaxat de joc i diversió, fins i tot davant d'un equip cadet!

Una activitat diferent per completar la temporada, on els nois i noies s'ho van passar bé.



Torneig Maristes Rubí - Cadet masculí

Diumenge al matí va ser el torn del Cadet de participar en el torneig organitzat per maristes de Rubí, on l'absència d'un dels equips participants ho va fer una mica més caòtic.

Així i tot, bona oportunitat dels nois de gaudir de l'handbol en una activitat lúdica per acabar la temporada.

Amb aquests partits el cadet ha donat per acabada la seva temporada. Els entrenaments seguiran fins a finals de mes, per ja començar a preparar la següent.


Gran temporada d'aquest equip, en la que els nois han fet una gran evolució i s'ha format un bon grup, inclosos els tècnics, que esperem mantenir molts anys mes. Ha estat un any difícil per a ells, amb canvi de categoria, jugadors doblant i alguns incorporats aquest mateix any tant al Club com a l'esport, però que amb el seu esforç i dedicació han aconseguit arribar ben lluny.

Des del Club volem agrair la dedicació i el compromís de tots els membres d'aquest equip, tant dels jugadors, com del staff i sobretot dels pares i mares, gràcies per dipositar la vostra confiança en nosaltres, esperem que els nois hagin gaudit molt de la temporada.


FINAL COPA FEDERACIÓ MASCULINA.

Sènior masculí 22 -CH La Salle Montcada 35

Aquest cap de setmana l'equip sénior del nostre club jugava l'esperada final de la copa Federació davant la Salle Montcada Junior en pista neutral a Barberà del Vallès.

El partit del nostre jove equip no va ser ni de ben lluny l'esperat per tots, potser pels nervis de jugar una final o la inexperiència en aquest tipus de partit, es va veure superat per un Montcada que va jugar tot el partit amb molta intensitat i ràpidament es va posar per davant el marcador agafant distàncies gràcies a la falta d'intensitat defensiva dels Esparreguerins.
L'atac en estàtic tampoc va ser el que ens tenien acostumats als últims partits i això feia que s'arribés al final de la primera part amb un resultat massa abultat de 9-17.

A la represa es va sortir amb més intensitat defensiva i unes idees d'atac més clares i això permetia fer un parcial 3-0 i posar-nos a 5 gols i un penal a favor que ens donava l'oportunitat de col·locar-nos a tan sols 4 gols i opcions reals de remuntada, però tot es va quedar en un mirall, es va fallar el penal i es va encaixar dos gols seguits que tornaven a instal·lar un avantatge de 7 gols pel Montcada que ja va ser impossible d'igualar arribant al resultat final de 22-35.

Cal felicitar el Montcada per ser un just guanyador del partit superant amb facilitat el nostre equip. També és just felicitar els nostres jugadors i animar-los de cara la temporada vinent on segur que podrem veure un equip molt més conjuntat i ens faran gaudir en els partits.

Sergi G.


Darrer partit d'aquesta temporada del nostre sènior, primera d'aquest grup en competició.

Ja dèiem a la prèvia que fos quin fos el resultat, la temporada havia suposat un gran èxit pel nostre equip, format aquest any. L'equip a arribat a jugar una final de Copa i va estar lluitant fins al darrer moment per classificar pel Play Off d'ascens a Tercera Catalana, i ara ja pensa en la temporada vinent, que esperem que ens porti grans alegries.

Ferran R.