dijous, 9 de juny del 2022

Prèvia jornada 11 i 12 de juny

 Intensa activitat per quasi tots els nostres equips aquesta cap de setmana, tot i que molts d'ells ja han acabat la competició, alguns torneigs i la celebració del comiat de temporada fan que l'activitat no s'aturi.

Només juvenil descansarà aquesta setmana.
Ho expliquem

CH Sant Esteve Sesrovires - Benjamí mixt
DIssabte dia 11 de juny a les 9:00 h
Complex municipal esportiu - Sant Esteve Sesrovires.
.
Els petits del Club viatjaran ben a prop, fins a la pista dels nostres veïns de Sant Esteve Sesrovires per continuar disputant el torneig de copa organitzat aquest any pel Cebllob.

Bona oportunitat per continuar gaudint de l'handbol pels nostres esportistes més joves, que estan demostrant un bon nivell aquesta temporada i que van ser els últims en començar la competició i seran també els darrers en acabar-la. Esperem que ho passin bé i que puguin practicar allò que estan entrenant setmana rere setmana.

Torneig Maristes Rubí - Infantil mixt
Dissabte dia 11 de juny a les 11:00 i 12:30 h.
Escola Maristes Rubí. Carrer de Ca n'Oriol, 29. Rubí

Aquest dissabte els nostres infantils finalitzaran la seva temporada a Rubí, convidat pels Maristes d'aquesta localitat a un torneig que es disputarà durant tot el mati.

Després d'una temporada complicada, una oportunitat de fer un partidets sense la pressió de la competició i amb l'única idea de passar-ho bé i anar practicant de cara ja a la pròxima temporada.

Torneig Maristes Rubí - Cadet masculí
Diumenge dia 12 de juny a les 8:30 i 10:10 h.
Escola Maristes Rubí. Carrer de Ca n'Oriol, 29. Rubí

També atenent a una invitació de Maristes de Rubí, els cadets es desplaçaran fina aquesta localitat, en aquest cas en diumenge, per disputar un torneig.

Els nostres porten ja un parell de setmanes sense competir i aprofitaran aquest endevinament per fer els darrers partits de la temporada i acomiadar-la en un ambient ,més relaxat i festiu... tot i que estem segurs que voldran fer-ho guanyant, oi Marc?

Festa de Cloenda de la temporada 2021/2022
Dissabte dia 11 de juny 17:00 h.
Pavelló El Castell -Esparreguera

Ho anunciàvem fa uns dies i ja ho tenim aquí. Aquest any, per fi, i després de dos anys de no poder-ho fer, celebrarem el Comiat de la present Temporada amb una festa amb les famílies, en la que celebrarem els tradicionals partits pares contra fills i després tot plegat farem un sopar de comiat.

Començarem a partir de les 17 h amb els partits dels nostres equips benjamí, infantil, cadet i juvenil contra els pares de tècnics de cada equip, i en acabat soparem plegats.

Una oportunitat de tornar-nos a trobar i fer una activitat conjunta per acabar la temporada.

Us esperem!!



FINAL COPA FEDERACIÓ MASCULINA


Sènior masculí -CH La Salle Montcada
Dissabte dia 11 de juny a les 14:15 h
IEM Elisa Badia - Barbera del Valles

Però el partit sens dubte més important de la jornada el disputarà el nostre sènior al dissabte dia 11, a la poc habitual hora de les 14:15 h, la final de la Copa Federació Sènior masculina.

Magnífica temporada del nostre sènior, que recordem és la primera, l'equip s'ha format aquesta mateixa temporada amb jugadors majoritàriament formats al Club, i aquí volem esmentar també de manera especial als 4 jugadors, que per nosaltres també són ja de la Casa, però que han arribat des d'altres clubs i que han fet una molt valuosa aportació a l'equip.

Arribar qui ja és tot un èxit, però segur que els nois volen més, i sortiran amb tot per derrotar a La Salle Montcada C, que és el rival a la final, i portar el títol cap a Esparreguera. Tant de bo ho puguin fer.

Un cop mes, necessitem el vostre suport per tirar-ho endavant.

Us esperem!! Que no us ho expliquin!!

Ferran R.