dimarts, 7 de juny del 2022

Cròniques jornada 4 i 5 de juny

 Us deixem les cròniques del passat cap de setmana



Safa Gavà Mixt 10 - Benjamí 6

Aquest cap de setmana els nostres petits han jugat a Gavà. Ha sigut difícil, ja que érem només 5 nens i no teníem cap canvi fent que perdem les 3 primeres parts. Així i tot han jugat de valent, s'han esforçat moltíssim aconseguint guanyar l'última. Seguirem polint cosetes però cada dia que passa ho fan molt millor.

Judith C.


Sènior masculí 31 - H. Empordà Roses 23

Aquest cap de setmana al pavelló del castell, el nostre equip sènior ha jugat una de les semifinals de la copa federació amb l'Handbol Roses-Empordà com a rival.

L'encontre era una incògnita, ja que no es tenia gairebé gens d'informació de l'equip rival i tot i sortir concentrats en el partit, cosa que es podria haver esvaït als primers minuts quan una dubtosa decisió arbitral expulsava amb vermella directa a l'Àlex Rosselló.
L'equip, però, es va refer d'aquest contratemps i durant tota la primera meitat es va veure un duel molt igualat on va ser impossible desenganxar-se en el marcador. L'equip empordanès molt lluitador en atac aconseguia superar la defensa 5-1 local gairebé en cada atac, així i tot els joves esparreguerins feien el propi amb un bon joc d'equip en atac i mantenien les distàncies a l'electrònic, amb aquesta tònica s'arribava amb un resultat de 15-16 quan faltaven 15 segons, moment en què els tècnics locals demanaven temps mort per preparar una jugada de pissarra, la qual va ser executada magistralment pels jugadors, aconseguint la igualada en el marcador amb un espectacular gol, arribant així amb un resultat de 16-16 a la mitja part.

A la represa, un canvi d'estratègia defensiva juntament amb una bona dosi d'ànims aconseguits amb l'empat a la mitja part, es va poder veure un dels millors partits del BM.Esparreguera d'aquesta temporada.
Una defensa amb una alta dosi d'intensitat amb un gran nivell de joc en atac, feien que l'handbol Roses no aguantés el ritme i a poc a poc les distàncies en el marcador van anar sorgint fins a arribar a un resultat final de 31-23 que va fer esclatar l'eufòria en l'equip en veure's classificat per a la final de la copa federació que tindrà lloc el proper cap de setmana a Barberà del Vallès contra la Salle Montcada "C".

Cal destacar tot el suport que es va rebre des de la graderia en tot moment, esperonant l'equip per assolir aquesta meritòria victòria.

Sergi G.



TOP 4 Juvenil Masculí Segona Catalana

Gran aconteixement el que va viure el nostre juvenil el passat cap de setmana, no és fàcil arribar a un Top 4 i el nostre juvenil ho va assolir amb tot mereixement. Els nois, els tècnics i els que els vam acompanyar, pares, mares i seguidors en general van gaudir molt amb el nostre equip.

Semifinal
Handbol Molins de rei 25 - Juvenil masculí 21

Dissabte s'enfrontaven al líder de la lliga regular el fort rival del Molins de Rei.

El partit va començar molt igualat i amb els esparreguerins molt concentrats per plantar cara a un rival a priori més fort (resultat últim partit 24 - 43).
Una defensa molt sòlida i un August immens a la porteria va permetre córrer i marcar gols ràpids que no permetien fer contraatacs als molinencs. Tot i això, el verd i blancs aconseguien marxar en el marcador abans de la mitja part marcant gols de xut exterior molt ajustats.

A la represa els nois van sortir a guanyar el partit. Els gols de Rubén i Alexis des del pivot i els xuts exteriors de Marc, Joan i Oriol remuntaven els gols de diferència de la primera part i donaven opcions als esparreguerins.
Les precipitacions en passades llargues, però, donaven finalment la victòria al Molins per 25-21 amb la qual cosa diumenge lluitarien pel 3r i 4t lloc. Cal destacar el bon partit d'August sota pals i la bona defensa que només van permetre 25 gols a diferència dels 43 a l'últim partit contra el mateix equip.



Partit 3r i 4t lloc
H. Garbí 29 - Juvenil masculí 22

L'endemà els nostres van tornar al mateix pavelló per disputar l'últim partit oficial de la temporada contra el perdedor de l'altre semifinal que en aquest cas va ser el C.H. Garbí.

El partit, com prèviament ja sabien, va ser molt dur tant en atac com en defensa. Al començament del partit els nostres van ajustar una defensa molt sòlida amb un Adrià molt ràpid ajudant constantment quan un rival aconseguia superar al primer defensor.
En atac els gols de Parcerisas en contraatac i les fortes entrades de Genís mantenien la igualtat en el marcador a la mitja part 11-11.

A la represa les forces van anar minvant per culpa del cansament del primer partit. A mesura que passaven els minuts els nostres cometien més i més errades i pèrdues de pilota que va provocar que els palafrugellencs agafessin 4 i 5 gols d'avantatge i tot i lluitar fins al final amb una defensa oberta per poder recuperar pilotes, va ser impossible remuntar i el partit va acabar amb derrota per 29-22. Finalment, els nostres van quedar en 4t lloc al top 4.

Un cop finalitzada la competició cal felicitar a tot l'equip per la increïble millora que han fet durant tota la temporada que tot i ser un equip amb tot juvenils de primer any, cadets i jugadors que han començat al món de l'handbol aquest any, han aconseguit classificar-se per un top 4.

Carlos P

Amb aquests partits el juvenil ha donat per acabada la seva temporada. Els entrenaments seguiran fins a finals de mes, per ja començar a preparar la següent.

Ho dèiem fa uns dies en un altre crònica, la temporada d'aquest equip ha estat excepcional, els nois han fet una gran evolució i s'ha format un grup molt unit, juntament amb els seus tècnics, que esperem mantenir molts anys mes.

Des de el Club volem agrair la dedicació i el compromís de tots els membres d'aquest equip, pero en aquesta ocasió volem fer esment especial d'aquelles persones que són imprescindibles perquè això rutlli, i que moltes vegades no són visibles però que sempre hi són.

Són aquells que aquesta temporada han fet quasi 1500 km per acompanyar els seus fills perquè poguessin gaudir del nostre esport, en horaris estranys, amb malt temps i sempre amb bona cara.

Gràcies, Pares i mares!!

ND