dijous, 2 de juny del 2022

Prèvia jornada 4 i 5 de juny

 Gran cap de setmana el que ens espera, amb dos grans esdeveniments dels nostres equips juvenil i sènioramb el benjamí també en competició.


Safa Gavà mixt - Benjamí mixt
dissabte 4 de juny a les 9:00 h.
Poliesportiu SAFA - Gavà

El benjamí, un cop acabada la lliga, comença la competició de Copa, tres jornades per rematar la temporada i que ens faran gaudir una mica més.

Els nois i noies és desplacen aquesta setmana a Gavà per començar, davant el bon equip del Safa Gavà.

Sènior masculí - H. Empordà Roses
dissabte dia 4 de juny a les 17:00 h
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Important partit del sènior aquest dissabte, amb la semifinal de la Copa Federació, davant del primer classificat del grup A, Empordà Roses, que serà un rival complicat.

Un partit difícil el que espera aels nostres nois, perquè afronten amb la confiança de la bona feina feta en les darreres setmanes. Els d'en Sergi i Cèsar hauran de sortir forts des de l'inici del partit i competir a ple nivell per assolir la classificació per la gran final. Tant de bo ho puguin fer.

TOP 4 Segona Catalana juvenil masculina


Juvenil masculí
H. Molins
H. Santpedor
H. Garbí
dissabte 4 de juny i diumenge 5 de juny
Pavelló municipal Rafa Martínez - Santpedor.


sense cap mena de dubtes, el plat fort de la jornada, el Top 4 de la segona catalana juvenil masculina, que el nostre juvenil jugarà aquest cap de setmana a Santpedor.

Gran èxit del nostre juvenil, que de la mà dels seus tècnics, Carlos pare i fill, han assolit aquesta classificació amb una magnífica temporada, un gran premi per l'esforç de tot l'equip.

El Top 4 es desenvoluparà dissabte i diumenge al matí a Santpedor, i el nostre equip jugarà la primera semifinal davant H. Molins dissabte dia 4 de juny a les 10:30.

Partit sempre complicat, davant d'un equip que ja coneixen de la lliga regular, però que els nostres afrontarà amb la mateixa força i energia de sempre, i intentaran donar la sorpresa.

Just després, segona semifinal entre l'amfitrió, H. Santpedor, i H. Garbí.

i diumenge, a partir també de les 10:30, partits pel 3r i 4t i la gran final.

No cal dir que aquest cap de setmana més que mai us necessitem al nostre costat per ajudar-nos a aconseguir els importants reptes.

Necessitem el teu suport!! Us esperem!