dijous, 22 de setembre del 2022

Prèvia jornada 24 i 25 de setembre


Primera jornada de competició oficial per la majoria dels nostres equips.

Després d'una curta pretemporada i d'haver gaudit de diversos partits amistosos les setmanes anteriors, la majoria dels equips comencen la competició oficial aquest cap de setmana.
Ho expliquem

Benjamí mixt- CH Sant Llorenç
dissabte dia 24 de setembre - 11 h.
Pavelló El Castell - Esparreguera

Nou partit amistós pels petits del club, en espera de començar la temporada al Consell d'aquí a unes setmanes.

Una nova oportunitat per passar una bona estona fent esport i continuar consolidant el grup. Davant tindran a l'equip de Sant Llorenç, un enfrontament que es repeteix molt sovint durant els darrers anys i que ben segur serà un bon rival pels nostres.

H. Berga- Infantil mix
dissabte dia 24 de setembre- 16 h
Pavelló d'Esports de Berga - Berga

Primer partit de la temporada oficial pels nostres infantils, que han començat la temporada de la millor manera possible, guanyant els dos partits amistosos que ha disputat.

Així i tot, dissabte tindrà davant un rival complicat, ja conegut de temporades anteriors i que segur que voldrà començar amb bon peu a casa seva. Molta feina pels nostres el primer partit, però van amb ganes i ho donaran tot.

L'Equip infantil ha estat enquadrat en el grup D de Segona Catalana, us deixem un enllaç al calendari de la primera fase de la competició.

https://www.rfebm.com/competiciones/calendario.php?seleccion=0&id=1014277&id_ambito=0

Esperem que puguin gaudir molt aquesta temporada!!

Juvenil B masculí- CH Vilanova i la Geltrú
Diumenge dia 25 de setembre - 12 h.
Pavelló El Castell - Esparreguera

També inici de competició per aquest equip, que estrena categoria, ja que la temporada passada va disputar la competició cadet, amb molt bon resultat.

I bons resultats són els que esperen també d'aquesta, amb l'ambició que caracteritza aquest grup. Per començar, un rival difícil com ho és sempre el Vilanova, però estem segurs que els nois sortiran com sempre per la victòria.

El Juvenil B disputarà també la competició de Segona Catalana, en el grup A.

https://www.rfebm.com/competiciones/calendario.php?seleccion=0&id=1014281&id_ambito=0

GEIEG System Block - Juvenil A masculí
dissabte dia 24 de setembre - 17:45 h
Pavelló Lluís Bachs - Girona.

Llarg i complicat primer desplaçament pels nois del Juvenil A, fins al pavelló del GEIEG a Girona, equip molt complicat sempre i que fa del seu estadi una fortalesa.

Malgrat això, els nostres, que aquest any competiran a Primera Catalana, formen un grup i afronten la temporada amb il·lusió i moltes ganes de fer-ho bé.
Han fet una bona pretemporada i volen també fer una gran temporada, que en el seu cas com dèiem, serà a Primera Catalana en el grup E.

https://www.rfebm.com/competiciones/calendario.php?seleccion=0&id=1014344&id_ambito=0

Sènior masculí- Panteres Grogues
dissabte dia 24 de setembre - 20 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Rival absolutament desconegut per començar la temporada. Les panteres Grogues és un equip format aquesta temporada i el rendiment del qual és una completa incògnita.

De manera que els nois del sènior hauran de treballar molt en el seu primer partit. Han treballat bé la pretemporada, jugant amb equips de categoria superior i fent bons papers, però encara molt a treballar si volen estar a la part alta de la classificació de Quarta Catalana, on repetiran els nostres, aquest any en el grup B.
També us deixem un enllaç amb el calendari de competició.

https://www.rfebm.com/competiciones/calendario.php?seleccion=0&id=1013361&id_ambito=0

Així, doncs, comença de nou la competició, per davant tenim deu mesos, fins al juny, on podrem gaudir del nostre esport i dels nostres esportistes.

Sort per a tothom en aquest inici, i recordeu que aquest cap de setmana hi ha molts partits sa casa, us hi esperem!!

Ferran R.