divendres, 6 de maig del 2022

Prèvia jornada 7 i 8 de maig

 Ple de partits aquest cap de setmana, amb tots els equips en competició.


I a més, la majoria a El Castell, de manera no ens haurem de desplaçar per gaudir dels partits dels nostres nois i noies!!
Ho expliquem

Benjamí mixt - CH Sant Llorenç
Dissabte dia 7 de maig a les 10 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Tot un clàssic el partit que dissabte disputaren els més menuts del Club a El Castell, davant d'un equip amb el solen trobar-se en aquestes categories.

Els nostres sortiran amb la il·lusió de disputar un nou partit i seguir en la línia ascendent que porten aquesta temporada, però sobretot amb ganes de passar-ho bé!

Infantil mixt - CEH El Vendrell
Diumenge dia 8 de maig a les 10 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Una nova oportunitat pèls nois i noies de Marina i Joan de mostrar les seves millores en el joc, en aquest any complicat per aquest equip.

Davant tindran el bon equip vendrellenc, i hauran de fer un bon partit i mostrar la seva millor versió per intentar guanyar el seu primer partit aquesta temporada.

Ganes no hi faltaran, això segur...

Handbol Sant Cugat groc - Cadet masculí
Diumenge dia 8 de maig a les 9 h
Pavelló municipal Valldoreix - Sant Cugat.

Partit en teoria assequible pels nostres, però en tot cas no es poden refiar, aquesta segona fase s'està mostrant molt competitiva i no hi ha equips fàcils.

Els nois d'en Marc i Albert sortiran com sempre amb mentalitat guanyadora i molt motivats per la magnífica campanya que estan duent a terme, i buscaran la victòria davant del bon equip del Sant Cugat.

Això si, hauran de fer un molt bon partit per aconseguir-ho.

Juvenil masculí - H Santpedor
Diumenge dia 8 de maig a les 17 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

El juvenil esgota les seves opcions de classificació pel Top 4 de segona catalana aquest diumenge davant Santpedor. Només li val la victòria si vol continuar tenint aspiracions de classificar-se.

I així sortirà, per totes i a tractar de vèncer al segon classificat del grup, feina complicada.

Tant de bo ho puguin assolir, però en tot cas, igual que dèiem del Cadet, fantàstica temporada la d'aquests nois.

Sènior masculí - CH Sant Andreu junior
Diumenge dia 8 de maig a les 18:30
Pavelló El Castell - Esparreguera.

També partit complicat pel sènior aquest diumenge, davant d'un rival ja conegut de la primera fase i al que va costar molt vèncer en l'anterior enfrontament a El Castell.

Però els nostres necessiten la victòria si volen mantenir les aspiracions de classificar-se per les semifinals de la Copa Federació, i tot i que tenen el hàndicap de portar tres setmanes sense disputar partits de competició, estan amb la moral ben alta pels resultats d'aquesta primera fase de la Copa i sortiran guanyar.

I com sempre, bona sort a tots els equips, aquesta setmana amb molts partits a casa, us esperem a EL castell a tots i totes per animar els nostres nois i noies!!

Ferran R.