Cròniques jornada 23 i 24 d'abril

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat

Handbol Gavà 6 - Benjamí mixt 10

Aquest dissabte els més petits han jugat contra Gavà.

Vam començar la primera part molt fluixos tant en atac com en defensa. Perdíem moltes pilotes i això feia que Gavà anés tota l'estona per davant.
En acabar la part vam parlar amb ells i els i vam dir que es tranquil·litzessin i que milloressin algunes coses. Fent que la segona, tercera i quarta part les guanyéssim nosaltres.

Continuarem treballant i polint algunes coses.

Judith C.

OAR Gràcia Sabadell 38 - Infantil mixt 11

Bon partit dels nois i noies de la Marina i en Joan M., avui dirigits per en Joan O., aquesta vegada en el seu desplaçament a Sabadell.

Tot i la dificultat per la inferioritat física visible entre els 2 equips, els nostres joves no s'han fet enrere, i han posat en constants dificultats la defensa verd i blanca gràcies a les bones combinacions de la 1a línia, però, un seguit de pèrdues senzilles de pilota, han permès distanciar-se en el marcador als locals gràcies als contraatacs facilitats.

En el transcurs de la part, tot i les aturades de Sabina sota pals, el marcador no ha parat d'eixamplar-se, però els nostres han aconseguit nombroses ocasions clares de pilota que haguessin permès doblar el nombre de gols a favor a la mitja part (18 a 7 desfavorable).

A la 2a part, la defensa s'ha ajuntat més, i ha aconseguit aturar el joc del rival i inclús ha recuperat algunes pilotes molt bones, però, no han estat capaços de traslladar-ho en gols de contraatac, gràcies al bon paper de la porteria sabadellenca i algunes errades de localització de llançament. Destacar també el bon paper d'Arnau sota pals.

Nova derrota, però bones sensacions i amb molt marge de millora, avui no han pogut estar els entrenadors de l'equip, però els nois i noies han ficat molta actitud, intensitat i mostrat les seves ganes de millorar com si haguessin estat els seus dos místers al partit.

Joan O.

H. Fornells 28 - Cadet masculí 38

Partit disputat ben lluny de casa a terres gironines de Fornells de la Selva, ens enfrontàvem al cuer del nostre grup i això tenia motius de perill, ja que els nostres anaven força confiats sumat a què el desplaçament era llarg i això podia afectar el rendiment dels nostres.

Partit va començar amb una igualtat entre els dos equips fins a pràcticament el minut 10 que vàrem posar una marxa més sumat a què vam tancar la nostra defensa, això va fer que acabéssim la primera meitat amb un més 7 a favor nostre.

A l'inici de la segona part teníem clar que havíem de continuar així, ja que érem superiors en tots els aspectes del joc, i així va ser en el minut 18 vàrem aconseguir l'avantatge més gran del partit que va ser de 20 gols. A partir d'aquell moment vàrem plantejar una sèrie de rotacions per tal de provar nous sistemes de joc tant ofensius com defensius perquè jugadors que no tenen tant protagonisme poguessin agafar confiança pel que queda de temporada.

Finalment i això ja va molt amb nosaltres ens vàrem relaxar i vam acabar amb un marcador final de més 10 a favor dels nostres.

Destacar l'enorme feina el nostre pivot internacional Henrique sobretot en aspectes defensius i el nostre capità en aspectes ofensius realitzant una masterclass de joc sense pilota.

Seguim amb el nostre objectiu que és allargar el màxim possible les aspiracions al Top 4 fins a la darrera jornada, sumat a continuar millorant com a equip i a nivell personal cadascun dels jugadors.

Marc T.

H. Cerdanyola 29 - Juvenil masculí 30

Bon inici de partit dels esparreguerins, una bona defensa mantenia als locals a ratlla, i amb un atac prou ordenat dominaven al marcador.

Circulació de pilota ràpida, combinada amb encreuaments de la primera línia feia augmentar la diferència a quatre gols al minut vint de la primera part.
Un temps mort dels locals, tallava la bona inèrcia dels esparreguerins, i amb una bona actitud defensiva aconseguia robar pilotes i provocar un seguit de perdudes que l'handbol Cerdanyola aprofitava per arribar al final de la primera part amb empat a 13.

La dinàmica del Cerdanyola, no va canviar a l'inici de la segona part, defensa molt intensa i un gran atac, que feia trontollar la defensa esparreguerina. L'atac amb les idees apagades i amb moltes errades, passava factura i a deu minuts del final l'Esparreguera perdia 19-25.
Davant d'aquesta situació, al juvenil esparreguerí, no li quedava un altre possibilitat que pujar la intensitat defensiva per poder recuperar pilotes, amb aquesta premissa i algun canvi a l'equip, el joc millorava, recuperacions de pilota, aturades de l'August, i ràpids contraatacs, escorçaven la diferència, arribant a un minut del final amb un gol per sobre del Cerdanyola.

Amb un temps mort per definir l'última acció, començava l'últim minut amb pilota pels visitants, una decisió arbitral molt rigorosa donava la possessió als locals que pujaven la pilota amb rapidesa per posar l'empat al marcador, però una bona acció d'anticipació defensiva recuperava la pilota i així acabava el partit, amb la gran victòria per 29-30.