divendres, 13 de maig del 2022

Prèvia jornada 14 i 15 de maig

 Només dos partits a casa aquesta setmana, i tots dos en diumenge, la resta d'equips juga fora, excepte benjamí, que descansa.

Ho expliquem

Infantil mixt - Handbol Berga
Diumenge dia 15 de maig a les 10:30 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Partit complicat aquest cap de setmana contra el líder de la competició, l'handbol Berga, que segur que voldrà demostrar la seva condició.

Així i tot, els nois de Marina i Joan sortiran com sempre a fer el millor paper possible, i a seguir avançant en la pràctica del nostre esport, sempre amb la idea de millorar dia a dia i passar-ho bé.

Cadet masculí - Handbol Sant Quirze vermell
Diumenge dia 15 de maig a les 12 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Per la seva banda, el nostre Cadet rep el segon classificat, l'equip que just esta por sobre seu a la classificació.

I com no pot ser d'altre forma amb aquesta ambiciós equip, sortiran per la victòria És el darrer partit a casa d'aquesta segona fase, i els nostres voldran deixar un bon sabor de boca els incondicionals que els acompanyen en cada partit.

Això si, fàcil no serà...

Juvenil masculí - H Santpedor
Dissabte dia 14 de maig a les 20:45
Pavelló Municipal de Palafrugell - Palafrugell

Després de la gran victòria de la setmana passada davant el segon classificat, ara el juvenil visita el tercer en la llista.... Handbol Garbi.

Mateix objectiu. Els nois d'en Carlos i Albert han de sortir per la victòria si volen mantenir una mínima esperança de classificar-se pel Top 4 d'aquesta segona divisió... ganes no hi faltaran i segur que esforç tampoc... de manera que molta sort, equip!!


H. Barbera B - Sènior masculí
Dissabte dia 14 de maig a les 19:00
IEM Elisa Badia - Barbera del Valles

Després de l'ensopegada de la setmana passada, el Sènior necessita la victòria en aquesta per continuar mantenint alguna opció de classificar-se per les semifinals d'aquesta Copa Federació en la que aquesta participant.

I davant tindrà un equip complicat, l'handbol Barbera, que tot i que no ocupa una bona posició a la classificació, ha demostrat en els seus partits que pots ser un equip complicat de batre.

A més, els nostres afrontaran el partit amb algunes baixes.... tant de bo puguin fer un bon partit i portar un resultat positiu cap a casa.

Molta sort a tots els equips!!

Ferran R.