dimarts, 17 de maig del 2022

Cròniques jornada 7 i 8 de maig

Benjamí mixt 10 - Handbol Sant Llorenç 6

A primera hora del sábado han jugado los más pequeños de la casa.

Aún siendo justos para jugar sin ningún cambio han jugado muy bien. Ha habido una buena defensa y compañerismo.

Ha seguir trabajando y poniendo en práctica todo lo que aprendéis en los entrenamientos !!

Paula S.

Infantil 22 - Handbol Vendrell 28

Partit contra el Vendrell el qual ha estat molt intens i molt progressiu.

Els nostres van iniciar el partit molt concentrats, cosa que va fer que guanyessin d'un durant el primer quart. Però al darrer quart els nostres van desconnectar del partit, ens van tallar molts passes i no atacaven la porteria rival fent que els rivals augmentessin la diferència de gols a 8 en acabar la part.

La segona part, en canvi, va estar molt emocionant, el nostre equivalent va sortir per demostrar que podien competir i ser uns adversaris difícils. Vam realitzar unes defenses molt bones que van provocar que el rival no marques fins al minut 7, mentre que el nostre atac va ser molt eficient.

Des del cos tècnic estem molt contents amb el partit que van fer els nostres nens i nenes. Hem de seguir per aquest camí per aconseguir coses molt bones.

Marina P.

Juvenil 25 - H. Santpedor 24

Aquest diumenge els nostres juvenils jugaven a casa contra el fort rival de Santpedor (el resultat de l'anada va ser 44-37), partit el qual estaven obligats a guanyar per a seguir amb possibilitats de disputar el top 4 de segona catalana.

El partit va començar amb molta igualtat i tots dos equips van sortir amb defenses 5-1 bastant obertes. Les finalitzacions d'Oriol des de l'extrem i els 1 contra 1 d'Adrià van mantenir en un bon ritme golejador als esparreguerins. Tot i això els visitants no baixaven la intensitat i amb les circulacions d'extrems i els xuts exteriors mantenien el marcador igualat a la mitja part per 11-10.

A la represa els nostres van sortir per totes. Els uns contra uns de Marc i els xuts d'Aitor augmentaven la diferència de gols, al qual se sumava August amb unes aturades espectaculars. Els santpedorencs no donaven el partit per perdut i seguien lluitant amb uns grans gols de xut exterior. Finalment, un xut per la zona exterior de Genís i un altre de jugada de Marc donaven la victòria per 25-24 als esparreguerins.

Carlos P.

Sènior 29 - H Sant Andreu Junior 30

Aquest diumenge el nostre equip sènior s'ha enfrontat al Sant Andreu de Barcelona.

El partit es presentava complicat a causa de la manca d'efectius i al fet de portar 3 setmanes  sense competir.
El partit ha estat molt igualat durant la primera part però sempre s'ha anat per davant al marcador, quan falten 20 segons pefinalitzar el primer temps i amb possessió per marxar de 2 gols d'avantatge, una mala passada era interceptada per un jugador rival i en contraatac marcava el gol de la igualada a 13.

A la represa, uns bons primers minuts feien agafar un avantatge de 4 gols que s'ha mantingut fins al minut 40, moment en què les forces i idees en atac han anat esvaint-se i a poc a poc el Sant Andreu ha anat escurçant distàncies.

A falta d'1 minut inexplicablement i sense avisar als tècnics locals, l'àrbitre ha decidit que a l'equip contrari se li havia d'augmentar 1 gol. El Sant Andreu a la següent jugada ha marcat gol, ràpidament els tècnics locals han demanat temps mort per muntar jugada per intentar guanyar el partit, moment en el qual el delegat ha advertit d'aquest canvi en el marcador causant la polèmica i malestar.

Un últim atac infructuós del nostre sènior deixava el marcador final de 29-30 i una sensació de robatori en la nostra cara.