dimarts, 17 de maig del 2022

Cròniques cap de setmana 14 i 15 de maig

infantil mixt 13 - H. Berga 35

Partit jugat aquest diumenge contra Berga al nostre pavelló.

En aquest partit els nostres no han sigut molt regulars provocant que el nostre rival es fes cada vegada més gran i nosaltres més petits.
Durant la primera part els nostres van començar amb molt bona actitud i durant aquesta meitat es va igualar molt tots dos equips. Podíem veure bones actuacions d'1vs1 dels nostres, jugades amb el pivot, llançaments de 9 m...
A més de tenir un bon atac vam tenir una bona defensa on els nostres s'ajudaven entre ells.

Ja en la segona part vam començar molt més desconnectats no hi havia moviment de pilota i ens costava finalitzar a porteria.
Ja a la meitat del partit els nostres van millorar la seva actitud i van començar a sortir les coses i així va provocar que tornessin a estar al partit.

Hem de continuar treballant i polint molts aspectes del nostre equip, però creiem que com s'ha pogut veure en la primera i la meitat de la segona part l'actitud ens impulsa i ens ajuda a millorar, i el nostre infantil té aquesta actitud.

Volem destacar en aquest punt el retorn a l'equip d'en Eric, a qui una llarga lesió ha mantingut apartat del equip quasi de de principis de temporada, benvingut de nou, t'hem enyorat!!

Marina P

Cadet masculí 34 - Sant Quirze 34

Aquest diumenge el nostre equip cadet s'enfrontava contra l'Handbol Sant Quirze, els segons del grup.

Els nostres venien amb ganes de deixar enrere el mal gust de boca de la primera volta, on vam perdre de 9 gols a la seva pista.

Però, aquest cop, ens presentàvem amb l'equip al complet, sense baixes a la porteria, i jugant a casa on el suport de l'afició sempre es fa notar.

Un partit on el marcador era gairebé sempre favorable pels nostres, on l'equip visitant va estar pràcticament tot el partit a remolc.
Els esparreguerins van començar forts, on les idees clares per atacar la defensa 3-3, amb penetracions i el joc a 6 metres amb pivot, van permetre aconseguir forçar un temps mort dels visitants davant la diferència de 4 gols al marcador.
Un temps mort que van saber aprofitar, ja que a la mitja part s'arribava amb un 19-19 reflectit al marcador.

Després d'aclarir idees al vestuari i refredar una mica el cap, l'equip local sortia per totes, amb tots els jugadors implicats, començava un estira-i-arronsa que duraria la resta del partit, gràcies a la constància i el suport de l'afició local vam ser capaços de remuntar un +3 a favor de l'equip visitant.

Finalment, després d'uns intensos 30 minuts l'Esparreguera va aguantar el marcador a 34 iguals, un partit on cada error és important des del minut 0 i els detalls marquen la diferència.
Animem als nostres a continuar entrenant i millorant, que per un equip on a principi de temporada es posava en dubte si podria competir, està donant la cara a cada partit.

Albert M.

H. Garbí de Palafrugell 29 - Juvenil masculí 29

Bon partit el realitzat pels juvenils del club en la seva visita a terres gironines.

La tornada contra l'handbol Garbí es preveia difícil després de la dura derrota a casa per 12 gols de diferència.

L'inici molt igualat, on els atacs dominaven sobre les defenses, però cap dels dos equips aconseguia agafar més de dos gols de diferència.
Els esparreguerins amb circulacions de pilota i bones superioritats generades pels uns contra uns, finalitzaven molt sovint en llançaments des dels extrems amb força espai. El 5-1 plantejat pels gironins tenia problemes per aturar a les primeres línies, que portaven de corcoll la defensa i trobaven forats per marcar gol.
Així i després d'una jugada de pissarra en els últims segons, arribava el final dels primers trenta minuts amb l'empat a 15.

La segona part començava amb l'equip del Carlos Jr., avui dirigit per en Carlos sr.,  molt més centrat que els locals, amb una forta defensa, tallant pilotes i surtin en contraatac

A l'equador de la segona meitat, l'Esparreguera agafava una renda de quatre gols.
Un temps mort del Garbí, conjuntament amb un canvi de defensa passant a 6-0, i una actitud més intensa, frenava l'empenta visitant, aconseguint reduir la distància i posar-se un gol per sobre quan faltaven 28 segons del final.
Un altre temps mort dels esparreguerins per gestionar els últims segons, feia que un gol in extremis d'en Genis després d'una bona acció conjunta, acabes el temps amb un meritori empat a 29.

Gran treball de tot l'equip lluitant fins al final i fent gaudir a l'afició desplaçada a Palafrugell que en cap moment va parar d'animar als seus nois.

Carlos P.

B. Barbera 23 - Sènior masculí 26

Aquest cap de setmana el nostre equip sènior s'ha desplaçat a la pista del Barberà.

El que a priori semblava un rival fàcil, no ho ha posat fàcil i amb un equip amb nombroses baixes, s'ha hagut de treballar de valent per poder tirar el partit endavant.

A la primera meitat, el nostre jove equip tot i defensar en la 5-1 habitual no ha estat prou compacte i permetia trobar forats al pivot rival amb facilitat. En atac tot i realitzar un bon joc col·lectiu, no s'ha tingut una bona efectivitat en els llançaments i no ens permetia desenganxar-nos en el marcador, així i tot s'ha arribat a la mitja part amb un 10-13.

A la represa, s'ha modificat la defensa a una 6-0 per intentar controlar al pivot i tot i funcionar bé en defensa, continuàvem estant desencertats i mai s'aconseguia marxar en el marcador.

A falta de 2 minuts ha tornat a sobrevolar els fantasmes d'altres partits en veure com l'equip local es posava a un sol gol en el marcador, per sort aquest cop si en atac s'ha estat efectiu i s'ha pogut marcar un gol que juntament amb una bona defensa i contraatac s'arribava al 23-26 final.

La setmana vinent l'equip Esparreguerí rebrà al cuer a casa en un duel obligat a guanyar per poder passar a les semifinals de la copa federació.