dijous, 19 de maig del 2022

Prèvia jornada 21 i 22 de maig

 Benjamí no juga aquesta setmana, de manera que només hi haurà 4 partits, repartits a parts iguals entre dissabte i diumenge, i dos a El Castell i dos a fora... però a última hora el Sènior ha vist suspès el seu partit amb Calonge, de manera que només seran 3 els partits.

Ho expliquem:

H. Montornès - Infantil mixt
dissabte 21 de maig a les 9:30 h
Carpa polivalent del Sorralet - Montornès del Valles

Darrer partit de l'infantil en competició oficial, en la que s'haurà de desplaçar fins a Montornès per enfrontar-se a l'equip local.

Una oportunitat mes perquè els nois de Marina i Joan continuïn el seu aprenentatge en aquest complicat any. Molt ha millorat l'equip des de el setembre passat i encara molt més per recórrer, però ganes i il·lusió no en falten...

H. Santpedor - Cadet masculí
dissabte 21 de maig a les 11:15 h
Pavelló municipal Rafa Martínez - Santpedor.

També darrer partit dels nostres cadets, que disputaran a Santpedor.

Ja sense opcions de classificar-se pel Top 4, els nostres sortiran amb la mateixa ambició de sempre per tal de mantenir el tercer lloc de la classificació d'aquesta segona fase.

Extraordinari el rendiment d'aquest equip, amb jugadors incorporats aquest any al nostre esport i altres doblant partits cada cap de setmana...magnífica temporada.

Juvenil masculí - H. Molins de Rei
diumenge dia 22 de maig a les 17:00 h
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Sense dubte el partit de la temporada pel nostre juvenil, que ha de guanyar per mantenir la plaça de Top 4 que ocupa actualment...

Però davant tindrà a Molins, un equip molt difícil de batre i que ha demostrat una enorme qualitat aquesta temporada. Això si, els nostres, després dels dos magnífics partits de les dues darreres setmanes sortiran amb la moral pel núvols i disposats a donar la sorpresa.

Passi el que passi, també magnífica temporada per aquests nois.

Sènior masculí - H Calonge
Suspès

Com dèiem a la introducció, partit suspès per manca d'efectius a l'equip rival.

Això obre un interrogant important, ja que aquest era el darrer partit de la primera fase de la Copa Federació i estava en joc el segon lloc de la classificació, que dona accés a les semifinals de la Copa... haurem d'estar molt atents a la decisió que pugui prendre el Comitè de Competició la setmana vinent.

Recordeu... el Juvenil ús necessita per ser Top 4 !!! Diumenge a les 17 a El Castell!! Us esperem!!

Ferran R.