dimecres, 25 de maig del 2022

Cròniques cap de setmana 21 i 22 de maig

 H. Montornès 19 - Infantil mixt 12


La primera part va començar molt parada per tots dos equips, la pilota es movia molt lentament i ni hi havia gaire eficàcia a l'hora de llançar a porteria.

Per altra banda, la nostra defensa va estar molt sòlida, hi havia moltíssimes ajudes i al rival els costava molt entrar per finalitzar a porteria.

Per altra els nostres a la segona part van continuar jugant d'una forma molt bona a més a més l'actitud de tots els jugadors i jugadores va ser fantàstica cosa que va fer que la grada i l'staff gaudís del partit realitzat.

Malauradament, es va perdre el partit, però cal continuar felicitant els nostres infantils, ja que van disputar un partit extraordinari i amb actituds molt bones.

Marina P.


Nota de la directiva

Darrer partit en competició oficial per aquest equip

Any complicat per aquest equip, acabat de formar, amb jugadors alevins integrats a l'equip i que segurament és el que més ha patit les conseqüències de la Covid. perquè molt jugadors han passat quasi directament de categoria benjamí/aleví a infantil, sense l'oportunitat de disputar competicions en categories de formació.

Així i tot, bones sensacions, els nois i noies han format un bon grup, s'ho han passat bé i han experimentat una gran millora en el seu joc, i per això cal felicitar també al seu staff tècnic, Marina i Joan. L'any que ve, mes i millor.


H. Santpedor 27 - Cadet masculí 22

Darrera jornada de lliga pels nostres nois, davant d'un bon rival com és Santpedor.

Descartada l'opció d'aspirar a classificar-nos pel Top 4, volíem acabar la temporada amb victòria i assegurar-nos la tercera posició del grup.

Inici de la primera part amb pocs gols pels 2 conjunts on les errades ofensives van ser les protagonistes sense cap dubte i els porters van agafar un paper de protagonisme.
Vàrem acabar amb un més 1 a favor dels nostres interessos, però amb unes sensacions que no ens costava molt superar la seva 6_0 com ja va sent costum per part dels nostres.

A l'iniciar el segon temps vàrem intentar aclarir conceptes per tal de desfer la seva defensa que ens tenia bloquejats, però va ser tot el contrari, dubtes i més dubtes en la nostra tasca ofensiva que van crear precipitacions en pujar la nostra segona onada, sumada a la nostra mala defensa en la segona part on el nostre porter tampoc va estar en els seus números habituals.

Final del partit dramàtic on vàrem perdre els papers i on en vam deixar anar.

Des del cost tècnic assumeixo les culpes per no trobar solucions, intentant canviar sistemes defensius de tot tipus i ajudar a resoldre dubtes en atac però no havia res a fer.

Final de temporada immerescut, ja que teníem una dinàmica molt positiva i on al final degut a la no classificació pel top 4 l'equip ha baixat el seu nivell en alguns moments.

Des del punt de vista del staff tècnic ens ha matat la no presència de porter a causa de una lesió de tres mesos, sumat a jugadors que porten escassos mesos jugant i baixes puntuals que ens han fet anar sota mínims en molts partits.
Al final això és esport i poden passar aquestes coses, que ens serveixi per aprendre a tots i no perdre les ganes de millorar dia a dia.

Agrair el suport dels pares i mares en tots els partits i al llarg de tota la temporada perquè s'ho mereixen, i està clar que també felicitar els nostres jugadors per la temporada que han fet, ja que no hem d'oblidar com vàrem començar i com hem acabat. Temporada vinent més i millor, i recordar que l'esport més tard o més d'hora et torna el que li dones!

Marc T.


Nota de la directiva.

També darrer partit d'aquest equip en competició oficial.

Extraordinari el rendiment d'aquest equip enguany, amb diversos jugadors que s'han incorporat a l'equip i a l'esport aquest any, amb lesions, amb jugadors doblant... i excel·lent feina del staff, en Marc i Albert, que ha sabut formar un gran grup i que esperem puguin continuar l'any proper.

En especial també volem felicitar en Marc, que ha assolit amb el seu equip, Fundació Handbol Sant Vicenç, l'ascens a Primer estatal en unes Fases complicadíssimes, i que tot i que es mostri sempre molt autocrític - entenem que pel seu esperit competitiu - ha fet una brillant tasca com entrenador d'aquest grup.

Juvenil masculí - H. Molins 43

Últim partit de la segona fase dels nostres juvenils contra el líder el C.H. Molins de Rei.

Els molinencs ja des d'un inici van marcar territori. Les males passades i la poca duresa defensiva dels nostres permetien córrer al contraatac als visitants i marcar gols fàcils en transicions.
Tot i això, amb els gols de xut exterior de Joan i Marc i les bones finalitzacions d'Alexis des del pivot els nostres aconseguien perforar la dura defensa 6-0 molinenca.
Per contrarestar-ho els verds i blancs van plantejar una defensa pressionant 3-3 que no els hi va sortir del tot bé gràcies als desmarcs sense pilota de Parcerisas i Oriol que retallaven una mica la diferencia en el marcador abans de marxar al descans.

A la represa els esparreguerins no van sortir concentrats. Els mals llançaments allunyaven als nostres de poder competir el partit. Malgrat això cal destacar la bona segona part d'Oriol aprofitant molt bé el seu 1 vs 1. Finalment, els molinencs s'enduia la victòria per 24-43.

Tot i la derrota contra el líder, els nostres juvenils jugaran el Top 4 de Segona Catalana gràcies a la derrota de l'Handbol Calella.

Carlos P.


Nota de la directiva

Èxit total d'aquest equip, que jugarà el Top 4 de Segona catalana amb total mereixement, després d'una gran temporada on també les lesions i la inexperiència d'alguns jugadors han suposat un important repte per al grup i el seu staff. 
I quant als entrenadors del grup, en primer terme volem felicitar a en Carlos per l'èxit del seu equip, Sant Quirze, que ha assolit brillantment la permanència a la Divisió d'Honor Plata masculina, la segona divisió estatal, i que ha fet una magnífica tasca durant tot l'any amb els nois. Quant al "Segon entrenador", un altre Carlos però una mica més gran, agrair-li un any mes la seva ajuda i encoratjar-lo a què ens la presti un any mes...

Sènior - H. Calonge i Sant Antoni   Suspès

Com dèiem a la prèvia el partit ja havia quedat suspès per manca de jugadors en l'equip visitant. En aquestes circumstàncies, depenia de la Federació i del seu Comitè de Competició la resolució del partit, si se'ns donava per guanyat 10-0 o s'havia de jugar, ja que al nostre entendre es podia jugar, perquè el grup  A de la competició encara no ha acabat la competició.

Finalment, avui mateix el Comitè de Competició ha emès la resolució, que ens dona el partit per guanyat 10-0 i, per tant, el segon lloc en la classificació, que ens dona accés directe a les semifinals de la Copa Federació, que es disputaran el proer cap de setmana del 4 i 5 de juny.

Ferran R.


Nota de la directiva

Tot i que no de la manera que ens hauria agradat, jugant, el sènior ha aconseguit la classificació per les semifinals de la Copa Federació en la temporada del seu retorn a la competició, que sens dubte és un gran resultat, de la mà dels seus tècnics Sergi i Cesar i de tot el grup que ha sabut patir en els moments difícils i gaudir en els bons.



També volem felicitar el nostre coordinador esportiu, en Joan, que també amb el  Fundació Handbol Sant Vicenç a assolit l'ascens a la primera nacional masculina, i per la tasca de recolzament i organització  tant important que ha fet amb nosaltres durant tot l'any.

I també els delegats de tots els equips, pares habitualment d'algun jugador que de manera desinteressada, cap de setmana rere cap de setmana, ens ajuden a gestionar tot aixo.
 
I como no, als pares i mares de les nostres / els nostres esportistes, sense vosaltres no estaria possible, i sense els vostres fills no tindria sentit

La competició s'acaba, i tot i que dos dels nostres equips encara tenen partits pendents, juvenil i sènior, d'altres ja han acabat.

però l'handbol no s'atura, els benjamins encara tenen pendent algun torneig d'estiu, igual que infantil i cadet, i tots aviat podran  participar del Campus que el Club organitzarà aquest estiu, i també del sopar de comiat, que tornarà a celebrar-se després de dos anys de pandèmia... us anirem informant.

Ferran R.