divendres, 1 d’abril del 2022

Prèvia jornada 2 i 3 d'abril

 De nou arriba el cap de setmana i tornem a tenir handbol, aquest cap de setmana amb un nombre de partits a casa, repartits entre dissabte i diumenge;

ho expliquem.

Benjamí mixt - HSB Sant Boi Escola Benviure
dissabte dia 2 d'abril a les 9:00 h
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Després de la decepció de la setmana passada, amb la suspensió del partit, els petits i petites del Club esperen amb il·lusió la jornada de dissabte per tornar a gaudir del nostre esport.

En aquesta ocasió rebran al Sant Boi, un enfrontament ja clàssic en aquesta categoria, que acostuma a donar bons partits. Els nostres, com sempre, sortiran a passar-ho bé i a continuar el seu aprenentatge.

Infantil mixt - CH Montornès
Diumenge dia 3 d'abril a les 10:00 h.
Pavelló El Castell - Esparreguera

Un altre rival desconegut pels nous de Marina i Joan, aquesta copa Federació ens està oferint la possibilitat de jugar amb equips no habituals.

Una oportunitat mes pels nostres per continuar avançant en la seva formació i donar un passet mes com equip.

A poc a poc es va notant la millora en el joc dels nostres, cal però encara treballar de valent per seguir avançant.

Cadet masculí - Handbol Santpedor
dissabte dia 2 d'abril a les 10:15 h
Pavelló El Castell - Esparreguera

Després de la derrota de la setmana passada, els nostres s'enfrontaran a l'Handbol Santpedor en la matinal de dissabte, un partit important per les seves aspiracions de classificar per disputar el Top 4 de la competició.

Repte complicat el que s'ha fixat el grup, els rivals s'estan mostrant molt forts i els nois de Santpedor no seran una excepció, i tractaran d'obtenir un bon resultat.

Així i tot, els nostres encara estan amb força i molt motivats, i buscaran una victòria que els apropi a les posicions capdavanteres del grup.

Handbol Molins - Juvenil masculí
dissabte dia 2 d'abril a les 19:45 h
Poliesportiu municipal - Molins de Rei.

Rival ja conegut pels nostres, ja que es van trobar a la primera fase. I partit molt complicat, com tots és d'aquesta fase.

Els nostres no han començat bé aquesta fase de la competició, amb tres derrotes a les primeres jornades. Però la victòria davant Cerdanyola el passat dimecres els hi ha donat el punt de confiança que els hi feia falta, i sortiran per totes el dissabte.

Sènior masculí - H. Ribes
diumenge dia 3 d'abril a les 18:30
Pavelló El Castell - Esparreguera

Rival també conegut ple nostre Sènior, ja que també van coincidir a la primera fase de la competició.

Un rival, a més, que va posar les coses molt difícils als nostres en el partit a casa, i que ara es presenta en aquesta segona jornada de la Copa Federació com a líder de la competició.

Malgrat les baixes, el sènior està mostrant un bon nivell de competició en els darrers partits, especialment en defensa, i volen arribar ben lluny en aquesta competició, però per això hauran de fer un molt bon partit, ja que el rival vindrà amb moral i força després de la victòria de la setmana passada i no ho posarà fàcil.

Tant de bo els nois d'en Sergi i Cesar pugin obtenir un bon resultat


com sempre, molta sort a tots!!

Molts partits a casa aquest cap de setmana, no hi falteu, us esperem!!

Ferran R.