dilluns, 11 d’abril del 2022

Cròniques jornada 2 i 3 d'abril

Benjamí mixt 11- HSB Sant Boi 5

Molt bon partit el que vam poder gaudir aquest dissabte al Pavelló de El Castell.

Els nois i noies de Paula i Judith s'enfrontaven al CH Sant Boi després de no poder jugar la setmana i amb moltes ganes de demostrar tot el que saben.

El partit va començar molt bé pels esparreguerins, a la 1a de les parts ja es va veure que els nostres nois/noies anaven per feina. L'atac era molt fluid i la defensa, tot i que tenia algun desajust, anava agafat forma a mesura que passava el temps.

A la 2a de les parts, la màquina ja funcionava perfectament. Molt bones combinacions ofensives acabaven o en gol o en llançaments clars a porteria. La defensa era més intensa i fins i tot es podien apreciar ajudes. Com a punt a millorar potser diríem algunes pèrdues de pilota, aspecte que segur que es treballarà.

La dinàmica no va canviar a la 3a part, i vam poder gaudir de molt bones accions ofensives, tant individuals com col·lectives.

A la 4a i última sí que va ser potser la més Igualada, però perquè les defenses van primar sobre els atacs i a tots dos equips els hi va costar marcar.

Resultat final d'11 a 5 i remarcar les molt bones sensacions que ens van deixar.

Cecilio R.

Infantil mixt 21 - H. Montornès 31

Partit contra Montornès a casa nostra, partit on hem pogut veure l'evolució dels i les nostres jugadors i jugadores.

La primera part va començar molt fluixa els nostres no atacaven en carrera i els i costava avançar amb pilota cap a porteria. D'igual manera vam començar molt fluixos en defensa, el rival va aprofitar tots aquests punts dèbils per marcar molts gols pel centre.

Per sort a final de la primera part els nostres van començar a despertar i van generar molt bones accions d'1vs1.

A la segona part els nostres van continuar millorant els uns contra uns i van fer defenses increïbles.
Això va provocar que el rival treies als seus jugadors més forts per no perdre el partit.

Cal felicitar a tots i totes els nostres jugadors i jugadores pel partit realitzat, ja que van tenir unes actituds boníssimes i en cap moment es van donar per vençuts, lluitant cada pilota fins al final.
El cos tècnic està molt content amb el partit portat a cap i creiem que aquest és el camí que hem de seguir per finalment aconseguir la nostra primera victòria.

Cal continuar treballant i mantenint aquesta actitud tan bona.

Marina P.

Cadet masculí 34 - H. Santpedor 30

Partit de la darrera jornada de la primera volta, contra un rival que havia fet resultats molt semblant a nosaltres, podíem intuir, per tant, que seria del mateix nivell que els nostres.

Cal destacar del partit que va ser un punt d'inflexió l'actitud defensiva mostrada durant tot el partit, per fi vàrem demostrar que sabem competir contra rivals del mateix nivell de tu a tu.
Partit on per fi els nostres li van donar importància al treball defensiu que a conseqüència ens va permetre córrer i fer gols fàcils.
Va haver-hi molt bona comunicació i fins i tot vàrem parar el seu joc en faltes que ens va permetre parar el seu dinamisme ofensiu. Victòria, per tant, que ens permetria continuar somiant amb el nostre top 4 i amb punts molt positius a tenir en compte.

Marc T.

H. Molins 40 - Juvenil masculí 29

Els juvenils del club, visitaven aquest dissabte la difícil pista del Molins, el líder del grup.

Una jornada mes, sense porter per la lesió d'August, que, tot i això, sempre recolzant a l'equip amb la selva presencia i energia, començaven amb la mentalitat de jugar un partit amb poques errades en atac i ser molt compactes al centre de la defensa, ja que el Molins tenien jugadors de gran qualitat que castigarien amb gols.
I així van anar els primers trenta minuts. Un gran atac, amb accions de circulació de pilota finalitzant a l'extrem, on Aitor no va desaprofitar els avantatges que generaven els seus companys, grans llançaments de les primeres línies, que quan no ho veien clar assistien al pivot Rubén que rematava la feina. Una fabulosa primera part, on en alguns moments els nostres nois manaven en el marcador. Al final dels primers trenta minuts, un 18-17 a favor dels locals, reflectia la gran primera part jugada pels esparreguerins.

La segona part ja seria una altra cosa, el Molins començava a fer valer la seva nombrosa banqueta, i a poc a poc anava marxant en el marcador. Els esparreguerins patien el desgast de la primera part, i el no disposar de recanvis a la primera línia passava factura amb alguna perduda de pilota i afluixant en defensa. Així els molinencs acabaven emportant-se el partit amb solvència.
Tot i la derrota, cal felicitar els nois pel gran partit que han realitzat, i donar les gràcies a Oriol, el nostre lateral cadet, que per un dia es va posar pantalons llargs per ajudar a l'equip.

Carlos P.

Sènior masculí - H. Ribes

Bon partit el que s'ha vist aquest diumenge al pavelló del Castell, que enfrontava el BM. Esparreguera en enfront del Sant Pere de Ribes en la segona jornada de la copa federació.

El Sant Pere de Ribes, venia de guanyar a la primera jornada i es presentava com al líder del grup en solitari, però el jove equip Esparreguerí tot i presentar diverses baixes significatives, ha plantejat un partit molt seriós on les coses li han sortit de cara.
De bon inici el nostre sénior ha agafat un avantatge de 4 gols que juntament amb una bona defensa 5-1 a poc a poc s'anava ampliant fins als 7 gols, un avantatge que permetia fer moltes rotacions de l'equip per poder mantenir la intensitat, però ens uns minuts de desencert, s'ha permès que el Ribes s'apropés perillosament a 2 gols en el marcador causant nerviosisme, moment en què els tècnics locals han demanat un oportú temps mort per reconstruir l'equip i tornar a la calma.
Ràpidament amb bons atacs i defenses s'arribava a la mitja part amb un avantatge de 5 gols (17-12). A la represa s'ha continuat amb molt bona intensitat defensiva i encert a l'atac cosa que mantenia la diferència sense oportunitat de remuntada de l'equip visitant.
Als últims minuts, l'equip visitant veient que se'ls hi escapava el partit, els hi ha pogut la impotència i alguns jugadors i tècnics han perdut els papers, convertint-se en exclusions que han fet que l'avantatge local en el marcador fos cada cop més gran fins a arribar al resultat final de 33-25.

Un resultat que manté invicte al BM. Esparreguera en aquesta competició i es posiciona colíder en el grup.