Benjamí mixt - Safa Gavà mixt

El partit es va suspendre per incompareixença del rival

H. Berga 43 - Infantil mixt 13

Difícil i llarg desplaçament del nostre equip a terres del Berguedà.

Inici del partit va ser força igualat i interessant trobant gols amb facilitat i defensant bastant bé. Però aproximadament al minut 6 l'equip de Berga comença a robar pilotes i fer contraatacs fàcils i la nostre feble defensa no oferia resistència als seus passes i va amb els pivots i desplaçaments sense pilota dels seus laterals. Ampliant l'avantatge al marcador fins al 20-6 final de la 1a part.

La consigna per la 2a part va ser que els nois i noies del nostre equip intentés defensar millor i en atac desmarcar - nos sense pilota. I ho van intentar i aconseguir tot i que poques vegades. L'handbol Berga no va baixar el ritme en cap moment del partit acabant amb el contundent 43-13 final.

Molta feina a fer al davant, però estic segur que amb la bona actitud de tots ens donaran aviat alguna alegria.

Cesar C.

H. Sant Quirze vermell 43 - Cadet masculí 27

Quart partit d'aquesta segona fase, els nostres jugaven a domicili contra l'Handbol Sant Quirze, l'horari era ben d'hora a la 9 del matí del Diumenge.

Des de la xerrada inicial ja es podia veure que els nostres estaven adormits i que l'inici de partit seria clau. Així va ser. Vàrem començar el partit a sota el marcador i es va mantenir tota la part, arribant a menys 8 en contra dels nostres interessos, mala actitud en defensa, sense pujar al nostre habitual ritme en les segones onades i realitzant pèrdues de pilota no forçades vàrem arribar al vestuari amb el staff tècnic molt decebut.

Vàrem iniciar la segona meitat amb una millor actitud i mentalitat, però només vam aguantar fins al minut 10 on les forces ens van fallar.
La resta de partit és història on ens vàrem dedicar a què els minuts passessin sense cap intenció de res. Partit per oblidar que no fa justícia al treball dut a terme amb anterioritat i que ens complica molt l'accés al somiat top 4 de segona catalana. Demanar disculpes del staff tècnic per no trobar solucions amb un dia gris pels nostres; tot i això, el d'anar de víctimes no ens representa i sabem que hem de fer per poder lluitar per aquest top 4 fins a la darrera jornada.

Derrota que ben segur ens servirà per aprendre i per afrontar aquests importants partits amb una actitud molt millor que la de l'aquest partit.

Marc T.

Juvenil masculí 22 - H. Garbí de Palafrugell 34

Aquest dissabte els nois del juvenil han jugat el tercer partit de la segona volta (primer partit a casa) contra el fort rival del Club Handbol Garbí.

El partit ja ha començat amb una clara superioritat dels gironins. Els bons uns contra uns dels seus laterals, produïen molts espais que aprofitaven per generar clares ocasions de gol la qual cosa ha obligat el nostre entrenador a demanar un temps mort ràpidament per ajustar la defensa. Tot i millorar en aspectes defensius, les preses i poca precisió en atac han fet marxar al descans amb un bon avantatge pels visitants.

A la represa els esparreguerins han aconseguit retallar uns gols de diferència tot i ser 4 jugadors de camp a causa de diverses exclusions de 2 minuts. En recuperar la igualtat numèrica, els contraatacs de Parcerisas i els gols de Marc i Genis no han sigut suficients per remuntar la diferència de gols la qual cada cop era més gran. Finalment, el partit ha acabat amb una clara victòria de l'equip visitant per 22-34.

Dimecres els nostres juvenil tenen l'oportunitat de sumar els primers punts de la segona volta en el partit ajornat contra el rival del Club Handbol Cerdanyola.

Carlos P.

El juvenil tindrà una nova oportunitat se sumar els seus dos primers unta en aquesta segona fase demà dimecres, on rebrà a l'Handbol Cerdanyola en partit ajornat de la segona jornada, recordeu, demà dimecres dia 30 a les 21h.

H. Fornells 17 - Sènior masculí 17

Llarg desplaçament del nostre equip Sénior minvat d'efectius a causa de les nombroses lesions, que esperem recuperar aviat. Ens presentem amb 1 porter i 9 jugadors.

L'inici de partit va ser força igualat al començament, però de seguida la nostra forta defensa 5-1 i el nostre porter Adri ens permet agafar distàncies al marcador fins a 3 gols. Tot i que el nostre àtac ensopegava amb la bona defensa 6-0 de l'equip gironí i el seu porter.
Així les defenses es van imposar als atacs fins al final de la 1a part amb resultat 6-9 per nosaltres.

L'inici de la 2a part va ser molt dolent perdent 5 pilotes i arribant a l'empat al marcador 9-9 al minut 4.
Així l'equip gironí amb els seus laterals troba gols fàcils i arriba a posar-se per davant 12-11 al minut 12. Però el nostre equip no es va arronsar i aguanta l'envestida rival amb un gran Adrià a porteria i pressionant molt en defensa al seu millor home el lateral esquerre. En atac per moments trobem bones combinacions amb el nostre pivot Nico i bones penetracions laterals, ampliem el marcador fins als 3 gols 13-16 al minut 23. Però llavors ens desconnectem en atac i l'equip gironí va retallant distància 15-17 min 27.
Arribem al final del partit a cara o creu on faltant 40 segons demanem temps mort amb 16-17 a favor, l'àrbitre ens xiula passiu la pilota arriba al seu millor home el lateral esquerre que penetra a l'àrea i Nico bloqueja el seu llançament, l'àrbitre en una decisió salomònica i molt qüestionable i casolana assenyala 7m, Fornells marca i empata el partit 17-17.

Aquest punt ens deixa un regust agredolç, ja que tot l'equip ha fet un esforç titànic en defensa, tot i que en atac per moments no surten les coses com tots voldríem.
Ànims i a continuar treballant per millorar.