divendres, 25 de març del 2022

Prèvia jornada 26 i 27 de març

 Ple de partits aquest cap de setmana, amb tots els nostres equips en competicióNomés dos partís a casa, però, i cal destacar el retorn del sènior a la competiciódesprés de dues setmanes de descans. El sènior començarà dissabte el seu camí a la Copa Federació.

Ho expliquem

Benjamí mixt - Safa Gavà mixt
Dissabte dia 26 de març a les 10:00
Pavello El Castell - Esparreguera

Els nostres petits rebran dissabte al matí a l'equip de Gavà, un dels equips forts de la categoria. Així i tot, els nois de Paula i Judith estan fent una bona temporada, gaudint del joc i aprenent dia rere dia, que és l'objectiu en aquestes categories.

Tant de bo puguin fer un bon partit i passar-ho bé.

H. Berga - Infantil mixt
Dissabte dia 26 de març, a les 12:00
Pavelló municipal Zona esportiva Antoni Sabata - Berga.

Llarg desplaçament dels infantils aquest cap de setmana, fins a Berga, on es trobaran un altre dels equips de la zona lata de la classificació.

Com hem anat explicant darrerament, els nostres nois i noies han experimentat una millora important en el seu joc durant la temporada. L'equip entrena bé durant la setmana, i a poc a poc va aconseguint un bon nivell de joc.

H. Sant Quirze vermell - Cadet masculí
Diumenge dia 27 de març a les 9:00 h
Complex esportiu municipal - Sant Quirze del Valles

Repte important pel nostre cadet aquest diumenge, que porta una bona marxa en aquesta segona fase, en la que de moment ocupa la segona posició.

Diumenge tindrà davant un fort rival, Sant Quirze, amb el que està empatat a punts i que li voldrà disputar la plaça a la classificació. Així i tot els nostres estan forts i plens de moral i volen continuar avançant, i lluitaran fins al final per classificar-se pel Top 4 de la competició.

Juvenil masculí - H. Garbí de Palafrugell
Dissabte dia 26 de març a les 16:
Pavelló El Castell - Esparreguera.

No ha començat tant bé el nostre juvenil la segona fase. Així i tot, hi ha marge per la millora, i encara falta molta competició.

El dissabte rebrà als gironins del Garbí, equip desconegut per nosaltres, un altre repte que els nostres afronten amb ganes de millorar i mostrar la seva millor versió.

Estem segurs que sortiran a competir des de el primer minut i buscaran la primera victòria en aquesta segona fase.

Juvenil masculí - H. Cerdanyola
dimecres dia 30 de març a les 21:00
Pavelló El Castell - Esparreguera

Dos partits disputara el nostre juvenil en pocs dies, ja que el proper dimecres s'enfrontarà al Cerdanyola en partit ajornat.

Un altre partit complicat, tots ho seran a partir d'ara, però segur que els nostres treballaran fort per obtenir un bon resultat.

H. Fornells - Sènior masculí
Dissabte dia 26 de març a les 17:45
Pavelló municipal esportiu - Fornells de la Selva.

Llarg desplaçament també pel nostre sènior, fins a terres gironines, per iniciar el seu camí en la Copa Federació, competició organitzada en dos grups, i en la que els dos primers de cada grup disputaran el títol.

Rival també desconegut per nosaltres, però els nostres van acabar forts la primera fase de la competició i volen arribar el més lluny possible, de manera que sortiran disposat a endur-se els punts cap a casa.

Us deixem a continuació un enllaç amb el calendari de competició

https://www.rfebm.com/competiciones/competicion.php?seleccion=0&id_categoria=200038&id_competicion=203400&id=1011023&id_temp=2122&id_territorial=17&id_ambito=0

Bona sort a tots els equips!!

Ferran R.