dimecres, 26 de gener del 2022

Cròniques cap de setmana 22 i 23 de gener

Us deixem les cròniques del cap de setmana. Cal destacar que el partit que l'Infantil havia de disputar contra Sant Andreu de la Barca es va haver d'ajornar per casos de Covid

CH Sant Esteve Sesrovires 34 - Cadet masculí 42

Gran partit dels cadets fora de casa on demostraven les seves ganes per continuar lluitant pels primers llocs.

Els nois de Sant Esteve sortien amb la seva característica defensa 3-3 pressionant a mig camp, aquesta ens obligava a ser ràpids i precisos en les passades a mitja distància. Els nostres, que van ser prèviament avisats, van ser capaços de sortir-se sense gaire dificultat marcant un bon inici de partit. On ja agafaven una distància de 4 gols els primers 10 minuts.
Esparreguera, que proposava una 3-2-1 bastant pla aconseguia alentir el joc rival, dificultant les penetracions, encara així el joc de 2 contra 2 lateral amb pivot ens va fer bastant mal.
Aconseguíem arribar així al temps de descans amb una còmoda diferència al marcador.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica, defensa molt pressionant per part de l'equip local amb l'objectiu fallit de recuperar pilotes per apropar-se al marcador.
Els nostres, tot i que van perdre algunes pilotes, no es van deixar intimidar i van continuar marcant el ritme del partit, amb alguna rectificació tant a l'atac com a la defensa aconseguíem arribar al final amb un 34-42.

Un bon partit dels nostres que, sumant aquests dos punts, es classifiquen per a la segona fase. Felicitats i a continuar treballant.

Albert M

Juvenil masculí 23 - H. Martorell 29

Derrota del juvenil en la tornada a la competició després de l'aturada de Nadal.

Mal començament de partit on les errades en les passades i els llançaments feien agafar un còmode avantatge a l'equip visitant en els primers minuts. Després del primer parcial desfavorable de 2 a 6, els esparreguerins se centraven a la defensa, surtin a 9 metres per fer el contacte sobre les primeres línies martorellenques, que fins aleshores estaven trobant porteria sense cap dificultat, aconseguien recuperar alguna pilota i remuntar en el marcador fins a arribar al descans amb un 10 a 12 a favor del Martorell.

A la represa, tot i que la defensa local havia millorat, l'atac s'estavellava una i una altra vegada a la part central de la defensa visitant. La circulació de la pilota era lenta i molt entrebancada, cosa que facilitava la feina de la defensa rival. Amb aquesta situació, els martorellencs agafaven distància arribant al final del partit amb un clar 23 a 29.

Queda clar que l'aturada nadalenca i la falta del nostre porter, ha fet que no fos el millor partit dels nois, només queda aixecar-se i continuar treballant per millorat.

Carlos P.

CH Sant Llorenç-Sant Feliu B 17 - Sènior 22

Aquest cap de setmana el nostre equip sènior s'ha desplaçat a la pista del segon classificat, l'Handbol Sant Llorenç B, de Sant Feliu de Llobregat.

Sense cap dubte, els nostres joves han jugat el millor partit d'aquesta temporada.
Tot i anar curts d'efectius, es va plantejar un joc molt seriós que va agafar per sorpresa al segon classificat, que en cap moment va estar a l'altura de joc del jove equip Esparreguerí.
La primera part amb una defensa que va anar alternant la 6-0, 5-1 i 3-2-1 feia que l'equip local no pogués atacar amb comoditat i no aconseguia anotar amb facilitat.
El retorn al terreny de joc de Sergi , va donar el punt de serenor i fiabilitat que li va faltar ens els darrers partits a l'equip, arribant a un marcador de 9-14 a la mitja part.

A la represa, va continuar la mateixa tònica i ni tan sols el joc brut i marruller del Sant Llorenç degut a la impotència, va poder desconcentrar a un BM Esparreguera amb set de victòria, que gràcies a la seva bona defensa i porteria va anar agafant avantatge en l'electrònic cada cop més ampli fins a arribar al 17-22 final.

Una victòria molt important pel nostre equip que ben segur els ajudarà per agafar moral de cara als pròxims partits que queden per intentar classificar-se per a la segona fase.