divendres, 17 de desembre del 2021

Prèvia jornada 18 i 19 de desembre

 Darrera jornada del 2021, però malauradament sense partíts a El Castell, ja que el unic partit que s'havia de celebrar a casa, el del benjamí, ha quedat suspès pel Covid 19. A més, el nostre juvenil descansa aquesta setmana


Malgrat això, i tot i que sigui lluny de casa, tenim bons partits aquest cap de setmana
Ho expliquem:

CH Sant Llorenç-Sant Feliu - Infantil mixt
dissabte 19 de desembre 10:15 h
Pavelló municipal Andrei Xepkin - Sant Feliu.

Els nostres nois visiten aquest cap de setmana la pista del líder del grup, un altre partit complicat on els nostres continuaran el seu procés d'aprenentatge i consolidació del grup.

Any difícil pels nostres infantils, però a banda d'això estan mostrant un gran compromís i una millora important en el seu joc. No us desanimeu, nois, heu de seguir lluitant per millorar i la resta arribarà sol.

CH Vilanova i la Geltrú -- Cadet masculí
dissabte dia 18 de desembre . 18:00 h
Pista annexa CEM Isaac Galvez

Desplaçament a El Garraf dels nois d'en Marc i Albert aquesta setmana, on es trobaran a l'equip que va just darrere seu a la classificacio, el Vilanova.

Els nostres porten una bona marxa al campionat i estan plens de confiança, a més de la millora notable en el seu joc que han anat ensenyant aquests darrers partits. No s'han de refiar, però, tots els equips són perillosos i hauran de mostrar tots les seves armes per endur-se els punts en joc.

H. Castelldefels - Sènior masculí
dissabte 18 de desembre 20:30 h
Pavello Can Vinader - Castelldefels

Amb el regust agredolç de l'empat de la darrera jornada, el sènior afronta un partit complicat davant de l'handbol Castelldefels, un equip que ja va mostrar la seva fortalesa en el partit de la primera volta.

Els nois d'en Sergi i Cèsar han millorat molt la seva defensa, i mostren també signes de millora en atac, però han de consolidar aquesta tendència i mostrar una efectivitat mes gran si volen treure un resultat positiu en el seu desplaçament.

Molta sort a tots els equips!!

FR