divendres, 28 de gener del 2022

Prèvia jornada 29 i 30 de gener

 ple de partits a El Castell aquest cap de setmana, amb quatre interessants partits repartits entre dissabte i diumenge, només el Juvenil descansarà aquesta setmana


Destaca el debut del Benjamí, que participa a la segona fase de la competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.
Ho expliquem:

Benjamí mixt - CH Vilanova i la Geltrú
dissabte dia 29/01 a les 9:00
Pavelló EL Castell - Esparreguera.

Debuta per fi el nostre Benjamí, després de veure com el seu partit de fa quinze dies s'havia de suspendre per casos de Covid.
Després d'un parell de partits amistosos, per fi veurem els més petits del Club en competició oficial, amb l'únic objectiu de passar-ho bé i desenvolupar el que han après als entrenaments.
Molta sort per l'equip!!

Infantil mixt - Handbol Molins B
Diumenge dia 30/01 a les 11:00
Pavelló El Castell - Esparreguera

Un altre equip que la setmana passada va veure com el seu partit s'havia de suspendre, però segur que aquest dissabte s'ho prendrà amb ganes i sortirà a la pista a gaudir del joc i continuar avançant com equip.
Molt han millorat els nois i noies de Marina i Joan i segur que ens ho voldran mostrar.

Cadet masculí - CH Sant Joan Despí B
dissabte dia 29/01 a les 10:15 h
Pavelló EL Castell.

El líder invicte de la categoria visita El Castell aquesta setmana, un partit sens dubte complicat, que els nostres afronten amb els deures fets i moltes ganes de continuar mostrant el seu bon nivell de joc i la seva progressió. Tanmateix hauran de treballar molt per obtenir un bon resultat.

Sènior masculí - CH Sant Andreu Junior
Diumenge dia 30/01 a les 12:30 h.
Pavelló El Castell - Esparreguera

Ple de moral afronta el sènior d'en Sergi i Cèsar el partit del cap de setmana.
Després de la important victòria de la setmana passada, l'equip ha agafat forces i buscarà tornar al bon joc de la pretemporada i els primers partits de lliga.
Tant de bo puguin aconseguir un bon resultat davant del seu rival de torn, Sant Andreu, que seguir que vindrà a El Castell amb l'objectiu d'aconseguir un bon resultat.

Bona sort a tots els equips!!

Ferran R.
.