dijous, 4 de novembre del 2021

Prèvia jornada 4 i 5 de novembre

S'acosta el cap de setmana i torna la competició, amb tres partits molt interessants.

Aquesta setmana només els equips de la base disputaran partits oficials, ja que el sènior farà la seva primera jornada de descans, que els hi anirà bé després d'un inici de temporada molt complicat.

Així doncs, només infantil, cadet i juvenil jugaran aquest cap de setmana, tots ells amb objectius diferents.
Ho expliquem

Infantil mixt - CH Sant Andreu de la Barca
dissabte dia 4 de novembre a les 9:30
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Visitarà EL Castell aquest dissabte l'equip de Sant Andreu de la Barca, un enfrontament ja clàssic les darreres temporades.

Els nois i noies de la Marina i en Joan sortiran com sempre amb l'objectiu de millorar i a poc a poc anant consolidant l'equip, amb moltes cares noves aquesta temporada.

Els nostres van millorant partit rere partit i trobaran en el rival d'aquesta setmana un equip mes del seu nivell, si ens hem de guiar pels resultats d'ambdós equips. Tant de bo puguin obtenir un bon resultat

Cadet masculí - CH Sant Esteve Sesrovires B
dissabte dia 4 de novembre a les 11:00
Pavelló El Castell - Esparreguera.

Un altre partit que es repeteix cada temporada entre dos equips molt propers, i que sens dubte ens depararan un bon espectacle.

Els cadets volen recuperar sensacions després de l'ajustada derrota de la setmana passada i escalar posicions a la classificació, però segur que Sanes no ho posarà fàcil.

Amb aquests antecedents, ens espera un bon partit, que esperem que es pugui decantar cap als nostres.

CH Martorell - Juvenil masculí
Diumenge dia 5 de novembre a les 13:15
I.E.M. Martorell.

El darrer partit de la jornada enfrontarà al nostre juvenil amb el juvenil del Martorell, un altre duel entre veïns, que també acostumem a veure cada temporada, en o altra categoria.

A priori un partit assequible pels nostres, ja que Martorell encara no ha puntuat aquesta temporada. Això si, amb només dos partits disputats.

Els nois d'en Carlos i Elsa no es poden refiar, no hi ha enemic petit, i hauran de jugar al màxim nivell per endur-se als punts cap a casa.

Com dèiem al principi, Sènior descansa aquesta setmana

Molta sort a tots, us hi esperem!!

Ferran R.