dijous, 11 de novembre del 2021

Cròniques jornada 13 i 14 de novembre

Us deixem les cròniques dels partits del passat cap de setmana

Infantil mixt 18 - CH Sant Andreu de la Barca 20

Partit a casa contra Sant Andreu de la Barca, el qual he estat molt renyit durant tots els cinquanta minuts.

A la primera meitat del partit, els primers minuts els i les nostres van començar mig adormits. En transcórrer el temps van espavilar-se i van aconseguir igualar el partit.
La defensa dels i les nostres va estar molt bona, ja que cada cop entenen molt més com s'ha de defensar a més a més el nostre equip va saber llegir al rival i va aconseguir robar la pilota i realitzar grans contraatacs.
Per altra banda l'atac va ser molt revolucionat en alguns moments i d'altres molt relaxat.

La segona part va seguir una dinàmica similar anant empanats, perdent d'un o guanyant d'un. Ja en els últims minuts els nostres van voler córrer de més del compte i vam perdre moltes pilotes i provocant que ens marquessin.

Per part del cos tècnic vam quedar satisfets amb el joc que es va fer. Hem de seguir treballant per millorar tots els aspectes tècnics i tàctics.

Marina P.

Cadet masculí 46 - CH Sant Esteve Sesrovires 35

Cinquena jornada de competició i coincidia amb el derbi contra els nostres veïns de Sant Esteve Sesrovires, on existeix una rivalitat saludable el qual es va notar durant tot el transcurs del partit, ja que els nois ho van mostrar així des de la xerrada inicial.

El partit va començar com és habitual amb nosaltres una mica dispersos i adaptant el nostre joc al rival i no al revés, això va fer que anéssim a remolc en els primers 15 minuts de joc fins a demanar un esperat temps mort.
Posteriorment vàrem tornar a ser fidels al nostre joc ofensiu i aclarir les coses en defensa el qual ens va fer anar amb un parcial positiu de 8 gols a la mitja part.

En sortir del descans ja es veia que sabíem al que havíem de jugar i si no hi havien errors no forçats i si seguíem amb la dinàmica de la primera meitat, l'equip rival no tenia res a fer.
Amb la seva defensa tan avançada i la nostra superioritat física i de maduresa tàctica, vàrem ampliar l'avantatge treballat en la primera part, per poder finalitzar l'enfrontament amb un mes 11 a favor nostre.

Per finalitzar l'equip tenia ganes de poder acabar un partit sense patir en els trams finals i poder gaudir d'una victòria còmoda.

Destacar com sempre el treball del nostre avançat Eric i sobretot l'actitud del nostre fantàstic porter Alex que va estar en els moments que se'l necessitava. Seguim a dalt i volem més!!!!

Marc T.

H. Martorell 23 - Juvenil masculí 34

Aquest diumenge els nostres juvenils es desplaçaven fora de casa per a disputar el cinquè partit de lliga que els enfrontava al fort rival del Club Handbol Martorell.

L'inici del partit va ser molt igualat. La forta defensa 5-1 dels martorellencs va provocar que hi hagués poca fluïdesa en la circulació de pilota dels visitants. Tot i això, aprofitant les penetracions en els intervals d'Oriol i Marc, els esparreguerins trobaven espais per a passades al nostre pivot Rubén que aconseguia anotar 3 gols seguits des del centre de la defensa. Els locals, però, van aconseguir trencar la nostra 5-1, la qual era molt feble a les zones exteriors, fins a arribar a 6 metres per llançar a porteria. El partit molt viu a la mitja part amb un resultat en el marcador de 12-15.

A la represa els esparreguerins van sortir molt més concentrats tant en defensa com en atac. Els bons llançaments des de l'extrem d'Aitor i les penetracions d'Eric van augmentar la diferència en més de 5 gols. Si a tot això li sumem les constants aturades d'August en tots els llançaments dels extrems groc-i-negres el partit va quedar sentenciat falta de 10 minuts amb un resultat de +10 a favor dels visitants.

Finalment els nostres juvenils s'enduen el partit per un resultat de 23-34 i aconsegueixen sumar dos punts que els mantenen com a segons de grup per darrere del Molins de Rei.