dijous, 11 de novembre del 2021

Prèvia jornada 20 i 21 de Novembre

 S'acosta ja el cap de setmana i de nou torna la competició, aquesta setmana amb la novetat que el Benjamí farà el seu partitamistós en aquest cas.


De la resta d'equips, infantil i cadet segueixen amb la seva competició, juvenil descansarà un cop mes en aquest estrany grup que els hi ha tocat aquesta temporada, i sènior tornarà a la competició després de la setmana de descans.

Això si, un únic partit a casa, el del Benjamí. La resta d'equips jugaran com a visitants aquest cap de setmana.
Ho expliquem

Benjamí Mixt - H. Molins
Dissabte dia 20 de novembre a les 09:00 h.
Pavelló El Castell, Esparreguera

Primer partit del nostre Benjamí, un equip que fa molts dies que entrena però que de moment no està inscrit en competicions.

Una bona oportunitat perquè els petits del club puguin gaudir de la competició, i que els pares i mares puguin també veure els seus fills i filles sobre el parquet, però sense la pressió del resultat, amb l'únic objectiu de passar-ho bé

H. Molins B - Infantil mixt
Dissabte dia 20 de novembre 10:30.
Poliesportiu municipal- Molins

Precisament a Molins és on es desplaçaran els infantils de Marina i Joan aquest dissabte. On trobaran un altre rival complicat.

Com sempre en aquesta temporada, l'objectiu dels nostres és buscar la millora en cada partit, posant en practica allò que desenvolupen als entrenaments i consolidar-se en la categoria.

Ja hem vist en els darrers partits una notable millora, que s'ha de consolidar dia a dia i partit rere partit.

CH Sant Joan Despí - Cadet masculí
Dissabte dia 20 de novembre 11:20 h
Pavelló Salvador Gimeno - Sant Joan Despí

Visita complicada del nostre cadet a Sant Joan Despí, on s'enfrontaran al líder invicte del grup, que només ha cedit un punt des de principi de temporada.

S'enfrontaran l'equip menys golejat del grup, Sant Joan, amb el més golejador, el nostre. Sens dubte qui faci valdre millor les seves qualitats tindrà molts punts al seu favor per endur-se la victòria. Esperem que sigui l'Esparreguera, que afronta el partit amb molta confiança i a tope de moral.

CH Ribes B - Sènior masculí
Dissabte dia 20 de novembre - 20h.
Pavelló municipal- Sant Pere de Ribes

Torna el sènior a la competició després de la setmana de descans. I ho farà contra el cuer, l'Handbol Ribes, en un partit que hauria de marcar un canvi de tendència en el nostre sènior, després dels darrers resultats. Els nostres han de començar a evolucionar en el seu joc si volen arribar a la part alta de la classificació.

Això si, no es pot refiar. Ben sabut és que no hi ha enemic petit, i aquest grup de competició està demostrant que tothom pot guanyar a tothom.

Ferran R.


Bona sort a tots!! No us ho perdeu!!